Samsunspor Emekli Yönetici Konu Sahibi turacı77' Alıntı: saol arkadaş Genişletmek için tıkla ... Siz de Sağolun
americanboy Üye emeğine sağlık dostum ama bu çakma messenger çinliler yapmış bunu orjinal windows live messenger değil ama yinede saol güzel uygulama
emeğine sağlık dostum ama bu çakma messenger çinliler yapmış bunu orjinal windows live messenger değil ama yinede saol güzel uygulama
Samsunspor Emekli Yönetici Konu Sahibi astalavista87' Alıntı: süresi geçmiş sertifika dedi bana ama nasıl yapıcam kardeş? Genişletmek için tıkla ... yüklemeden önce telefon tarihini 2009 yapın , yüklenecektir yükledikten sonra tekrar tarihi düzeltebilirsiniz
astalavista87' Alıntı: süresi geçmiş sertifika dedi bana ama nasıl yapıcam kardeş? Genişletmek için tıkla ... yüklemeden önce telefon tarihini 2009 yapın , yüklenecektir yükledikten sonra tekrar tarihi düzeltebilirsiniz
Samsunspor Emekli Yönetici Konu Sahibi amede2147' Alıntı: nereye tşk ediyorsunuz ya çalışmıyorki süresi geçmiş diyor 5800 kulanıyorum olmadı Genişletmek için tıkla ... Tlf. tarihini 2009 a alın yükledikten sonra düzeltin tekrar
amede2147' Alıntı: nereye tşk ediyorsunuz ya çalışmıyorki süresi geçmiş diyor 5800 kulanıyorum olmadı Genişletmek için tıkla ... Tlf. tarihini 2009 a alın yükledikten sonra düzeltin tekrar
tuhundercats Üye Süresi geçmiş sertifika diyor arkadaşım --------------- Ekleme --------------- Olmuyor 2009 da