MSN Üzerinden Kadınları Kandıran Kişiye Tam 11 Bin YTL Ceza Kesildi !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi

Türkiye'de gittikçe yaygınlaşan sanal ortamda anında haberleşmeyi sağlayan messenger (MSN) üzerinden, arkadaşlık sitelerinde tanıştığı kadınları dolandıran bir kişi 10 yıl 6 ay hapis ve 11 bin 200 YTL para cezasına çarptırıldı.

[Türkiye'de gittikçe yaygınlaşan sanal ortamda anında haberleşmeyi sağlayan messenger (MSN) üzerinden, arkadaşlık sitelerinde tanıştığı kadınları dolandıran bir kişi 10 yıl 6 ay hapis ve 11 bin 200 YTL para cezasına çarptırıldı.]

Türkiye'de gittikçe yaygınlaşan sanal ortamda anında haberleşmeyi sağlayan messenger (MSN) üzerinden, arkadaşlık sitelerinde tanıştığı kadınları dolandıran Cumhur Yavuz isimli vatandaş, 10 yıl 6 ay hapis ve 11 bin 200 YTL para cezasına çarptırıldı. Bu ceza Türkiye’de internet üzerinden işlenen suçlarda verilen en ağır ceza olarak da dikkatleri çekti. Cumhur Yavuz, İstanbul ve Ankara'dan 3 kadına kendini Amerika'da yaşayan bir bankacı olarak tanıtmıştı. Yavuz, maddi durumu kötü bir askere para gönderme bahanesiyle hesap numaralarını almış ve onların 4 bin dolarını alarak dolandırmıştı. Cumhur Yavuz, delil olarak gösterilen MSN konuşmalarının kayıtları, sahte dekontlarla aleyhindeki ifadeler doğrultusunda mahkûm edildi.

Bügün

gecende yuksel akın resmiyle kandırmıslardı....o zaman bunu yapanlara ceza vermemislerdi sanıyorum....

Nazy

Üye
Kadının Bi Suçu Yokki Şerefsiz Adam Hem Kadının Duygularıyla Oynuyo
Hemde Dolandırıyo...
Kadın Demekki Psikolojik Olarak Çaresiz Bir Durumdaymışki MSN de Arkadaşlık Kuracak Duruma Gelmiş.
Ama Pislik Herif bunu bi fırsat olarak.........
Daha Fazla Konuşmiim en iyisi

mservank

Üye
off mükememl bir ceza ya valla bu kadar cezayı nasıl vermişler şaşırdım

Bunlar Nasıl Muhabbet Ediyorve Karşısındaki Kadınlar Neden Ve Nasıl Dolandırılıyor Anlamış Değilim.........

Şahsen ben bi kadının msn'den arkadaşlık kurmasına kesinlikle karşıyım.
Eğer dolandırılmışsa tüm suç dolandıranın değildir bence Tanımadığı birine güvenen kadının da suçu büyüktür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...