Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Msn Nasıl Geri Alınır!!!:..
Sponsorlu Bağlantılar
lafee22
Üye
slm. bu yazdiklarinizdan hayli bi zaman gecmis ama benimde msn adresimi geri alma sorunum var ve blackrose yazdiklarini ugrastim yapmaya ama basaramadim. lütfen yardima ihtiyacim var
sevdigim biri vardi o adreste
ya kardeş nolur yardım et benim ki olmuo nolurr yardım 47 lvl ful +8 çharım gitti nolur kardeşya yardımcı olll
joe bosh
Üye
yukarıda yazılı olan sitede sizin söylediğiniz sitede bulamıyorum name-What e-mail address would you like a response sent to ? gibi sorularla karşılaşmadım
bendeli55
Üye
hoca herkes ole diyoda linke tıklayınca yönledirilen sayfada senin dediğinle alakalı hiçbirşey yok
infaz_4212
Üye
laaa bn yapamadm başka seyler çıko bi yardımzı olun
kısa yolu gizli yanıtını cevaplayarak şifreni değiştirebilirsin ya da diğer e-posta adresin varsa oraya göndererek şifreni değiştirip msnini geri alabilirsin
payonvitra
Üye
ya bi yardımcı olun yapamıorum msn kırıldı olmuo arkadaşlar allah rızası için bi ilgilenin [email protected] ekleyin bi yardımcı olun lütfen