Msn Live Mail

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

slayer

Üye
    Konu Sahibi
Msn Live Mail
MSN live Mail

Ne iş_??

Mailimi açtığımda bir MSN yazısının altında bir icon gördüm... Tıkladığımda ve kabul ettiğimde sekildeki gibi oldu mail'im...

sizde de oldumuböyle bişey...
g-mail gibi olmuş...

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
bende görünmüyor öyle birşey.

__Midas__

__Midas__

Üye
olmadı...

slayer

Üye
    Konu Sahibi
-tema rengi değiştirilebiliyor
-g-mail gibi olmuş...
-klasik msn mail görnümü veya sekildeki görünüm seçilebiliyor... (ie.6 lazım yeni görünüm için)
-beta versiyonu durdurup eski versiyona gönebiliyorsunuz
-inboz yazan yer, maillerin bulunduğu yer ve maillerin göründüğü yerlerin büyüklüğünü istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz...

süper bişey olmuş....

<div class='quotetop'></div><div class='quotemain'>Hoş Geldiniz, xxx

Windows LiveTM nedir?

Hiçbir çaba harcamaya gerek kalmadan her şey birlikte sorunsuz çalıştığında çevrimiçi dünyanız güzelleşir. Windows LiveTM&#39;ın ardındaki temel fikir budur. Çevrimiçi ortamda önem verdiğiniz her şey, arkadaşlarınız, en son bilgiler, e-postalarınız, güçlü bir arama özelliği, hepsi tek bir yerde bir araya geliyor. Bu, denetimin sizde olduğu yepyeni bir Internet deneyimi. Üstelik, bu yalnızca bir başlangıç; önümüzdeki aylarda çok daha fazla yeni hizmetle karşılaşacaksınız.

Fazlasını Öğrenin

Windows LiveTM Ideas nedir?

Windows LiveTM Ideas (tam şu anda önünüzde olan sayfa), en yeni, hatta yenilikten de öte, henüz tamamlanmamış olan Windows LiveTM ürünlerini izleyebileceğiniz yerdir. Bunları bir deneyin ve ne düşündüğünüzü bize söyleyin. Çekinmeye gerek yok. Bu ürünleri mümkün olan en iyi düzeye çıkarmak için sizin yardımınıza ihtiyacımız var. [/b][/quote]

slayer

Üye
    Konu Sahibi
çünkü o linkte arkadaş tamamen kopyalamış yazıyı... Linkinde bir bölümü çıkmamış...

ben açmak için sunları yaptım: (ilgili olabilecek seyleri yazıyorum)
-windows live messenger&#39;a üye olmak için, sitede bulunan bir linkten mail adresimi verdim.
-2 hafta bişey olmadı...
-dün MSN yazısının altında beta&#39;yı dene gibi bişeyler yazan bir button çıktı..
-tıklayı kabul ettim
ve sonuç.
ardından reklamların birinden windows lime messenger&#39;ı da indirip çalıştırdım...
biraz balığım galiba...

barabelli

barabelli

Üye
ok tmmda bnde maılımı verdım 2 hafta beklıecem sındı galıba dımı slayer ve bıde msn messenger betayı yuklemesek olmazmı yaf bn ıstemıom betayı kullanmak

slayer

Üye
    Konu Sahibi
bunlar benim yaptıklarım_&#33;&#33; kesin bişey yok... balığınada gelmiş olabilir...

slayer

Üye
    Konu Sahibi

resim budur_&#33;&#33;&#33;

barabelli

barabelli

Üye
hajılar hocalar bn kendıme davetıye gonderttırdım yukarıdakı lınkten hıc bır deısım olmadan maılım 2GB ye cıktı krallar gıbı super oldu hahahauazzz ıstersenız msw andı yonetıcımızın actıgı konulardan arastırın bulun bnm verdıgım lınk olmazsa cunku oda vermıs bı sıte saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt