Msn Hack Duyuru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
    Konu Sahibi
Msn Hack Duyuru
Sanal ortamda milyonlarca MSN kullanıcısı bugün tüm arkadaşlarına bu korkuyu duyurdu. MSN kullanıcılarına, Alman Hacker Rea'nın rekor denemesi için Türkiye'deki tüm MSN adreslerini imha edeceği belirtiliyor.
Bugün sabah saatlerinde başlayan sanal ortamdaki korku halen devam ediyor. Alman Hacker'in Türkiye'deki MSN kullanıcılarını rekor kırmak için hedef seçtiğini belirten ileti milyonlarca MSN'ye gönderildi.

Gönderilen uyarı yazısında "Rea kod adlı Alman bir hacker rekor denemesi için tüm Türkiye'deki kullanıcıların adreslerini imha edeceğini söylüyor ve yapıyor. Onun için sakın listene Rea adlı bir MSN adresi kabul etme. Artı tüm listendekileri uyar çünkü listenden biri kabul ederse sende gidiyorsun. Ben de listemdeki herkese gönderiyorum siz de gönderin bunu" uyarısı geldi. Ekli MSN'den birini eline geçirdiğinde hepsini eline geçireceği yönündeki korku tüm kullanıcıları dostlarını uyarmaya mecbur etti. İlk kimden geldiği belli olmayan bu uyarıyı bir çok kullanıcının dikkate aldığı görüldü.

NOT:[Ç]ALINTIDIR

NOT 2 : BİR ARKADAŞIMIN MSN SİNİ BU REA DENEN HACKER KIRMIŞ MSN İSMİ İSE ŞÖYLE : BU MSN Yİ HACKER REA HACLEMİŞTİR

leiche

leiche

Emekli Yönetici
yorum yoq.
gelsin benim msn alsın :D

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
    Konu Sahibi
işte dediğim gibi arkadaşımın msn sini kırmış msn isminide : BU MSN Yİ HACKER REA HACLEMİŞTİR yapmış ben sadece önlem alınsn diye paylaşmak istedim

leiche

leiche

Emekli Yönetici
işte dediğim gibi arkadaşımın msn sini kırmış msn isminide : BU MSN Yİ HACKER REA HACLEMİŞTİR yapmış ben sadece önlem alınsn diye paylaşmak istedim

eywallah sağol ama bişe demek istiyorm
tanımadığımız kişileri msnye kabul etmesek böyle seyler olmaz zaten değilmi?

CanceR

CanceR

Üye
ya böle bişi olcanı sanmıyom daha öncede böle bi olay vardı benim msn yine aynı :ss msn hacklemek okadar kolay değil eğer anlamayn biri ise kolay ama anlayan birinin msn hackletmesi imkansız ;)

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
    Konu Sahibi
ya böle bişi olcanı sanmıyom daha öncede böle bi olay vardı benim msn yine aynı :ss msn hacklemek okadar kolay değil eğer anlamayn biri ise kolay ama anlayan birinin msn hackletmesi imkansız ;)

evet anlayan birisi ne kadar zor olduğunu biliyor :oke:

kurt bey

kurt bey

Üye
yaw bu haber kaç ay önce vardı yinemi çıkmış piyasaya bu adam yoksa konuyu açan arkadaş gündemi gerridenmi takip ediyor?

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
    Konu Sahibi
yaw bu haber kaç ay önce vardı yinemi çıkmış piyasaya bu adam yoksa konuyu açan arkadaş gündemi gerridenmi takip ediyor?

ne alaka canım biliyordum bende ama bu gün gördüklerimden sonra foruma ekleyim dedim önlem alınsın diye:megafon:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Konu Açarken Açacağımız Konu Başlığıyla, Kategorinin Uyumlu Olup Olmadığına Dikkat Edelim Arkadaşlar.

bodrumlu_71

bodrumlu_71

Üye
ne yapacaksa alsın...

akula

akula

Üye
bu aksam üstü benim msneylede ugraştı kazmnın biri ama yermiyim :D ALLAH'A şükür msn halen bende :D

ycg35

ycg35

Üye
ya arkadaşlar böyle söylentileri tanımadığımız kişiler çıkartıyor sonra eposta ile başkasına yolluyor (kesin bu kişi hackerlardan biri) ve yolladığı e-posta nın sonuna bu emaili kişi listenizdeki tüm kişilere yollayın gibi şeyler yazıyorlar sonra maili okuyan kişi endişeleniyor hmn herkese yollıyım diyor ve listesindeki tüm kişilere yollıyor vede yollarken ilet diyerek herkese yollıyor yani maildeki başka adresleri silmeden yani bu kişinin yaptığı işe spam deniyor bu spam mesajları sayesinde o silinmeyen adresler çoğalıyor ve en sonunda hackerın birine ulaşıyor elden ele dolaştığı içn hacker o adresi bi güzel topluyor sonra zevk almak içn birer birer hackliyor yada o almanın eline gidiyor bu adresler sonra böle söylentiler fln çıkıyor ya kardeşim sn bu spamı yollamasaydın türkiyedeki 12 milyon msn kullanıcısının e-maili başkasının eline geçmicekti ki alın size bilinçsizlik bu hacker olayını birisi bnm e-postama yolladı postayı açtım içnde full tanımadığım kişilerin mailleri vardı kim bunlar ya dedim içimden ama hackerlar öle demez alır adresleri veritabanına kopyalar bazen görüyorum kimileri kız msn leri diye parayla satıyorlar bizim türklerde kız düşkünü olduğu içn dolayısıyla satın alıyorlar buda ilginç :ssl afı uzatmıyım son olarak konuyu okuyan herkese bir UYARI: lütfen spam mesajları göndermeyin hem kendinizi hemde başkalarını düşünün!!!

yasin4343

Üye
yaw yapmayın arkdaş lar böle bişey imkansız adamın işi yok türkiyedeki msn lerlemi uğraşacak diyelim ki uğraştı burda da hacker die bişey var demi peki ye onu hacke lersek nolcak ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt