Msn Donuyor...Lütfen yardım.

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Msn Donuyor...Lütfen yardım.
Arkadaşlar bugüne kadar hiç böyle bir sorun yaşamadım..msn actıgımda cok az bir konusma yapıyorum.( Bi kaç dakika). Başkaları yazıyor yada yazmasına fırsat kalmadan.Msn donuyor yanıt vermiyor..inanılmaz sinir bozucu bişeyy...Sinirlerimi aşırı bozdu ve şu anda psikolojim iyi değil...

lütfen bilgisi olanlardan yardım bekliyorum...

errayn

Üye
microsoft.com dan sp2 günceleştirmelerini yaptınmı ? tabi xp kullanıyorsan...

POWER

Üye
Bi de msn messengeri onarmayı dener misin?
Denetim masası---pro ekle kaldır--msn messenger--onar

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
onarma derken nasıl? kusura bakmayın anlamadım da..

mservank

Üye
program ekle kaldırda kaldır ya onar var orayı diyo atradkaş

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
denedim su anda sorun gozukmuor..bakalım.

herman

Üye
Msn Açıkken Bir Herhangi Işlem Içerisinde Olunduğunda Kasma Ve Takılmalar Olabilir Bu Işletim Sistemiyle Alakalı Yani Xp Vista Sorun Yaratabilir Cem Konuşmalı Açtığındada Takılabilir Kısaca Reminden Ileri Gelebilir ?

Fb_nokia

Üye
Msndeki kişi sayısına bağlı olabilir.Çok kişi varsa donma yaşanabilir.Eğer böyle bir durum varsa kişi sayını azaltman gerekir.n:

pc ye format atmadan önce bendede vardı o sorun sen hangi virüs programını kullanıyorsan bi virüs taraması yaptır ben tarama yaptırırken microsoft > windows live messenger klasöründe donuyordu bilgisayarına virüs bluşmış olabilir format atınca hiç bişey kalmyo

msn hsts

Üye
yha eft bnmki de öle oluoo hatta açmadan donuo msnin yüzünü gördüüm yok walla

Bu tür msn sorunlarına sebepler arasında virüs ve msn dosyasının silinmesi gibi faktörler var. Onar seçeneği ile sorun büyük ihtimalle çözüme kavuşturulabiliyor.

Eğer msn adresine virüs girmişse yapacak pek fazla seçenek kalmıyor. Yeni msn adresi almak ve arkadaşlarınızı uyarmak gerekebiliyor.

Kolay gelsin.

Mami5

Üye
yada msn ileti çok gelmiştir o yüzden msn neni açtığında donuyordur.

arkadaşlar benim msn görüntülü konuşmaya başlayınca donup kalıyodu sorunu buldum ttnet aile koruma proglarımını kaldırdım sorun ortadan kalktı tavsiye ederim.formata gerek yokkk

--------------- Ekleme ---------------

ttnet aile koruma programı varsa ondandır o engelliyor ola bilir kaldır o programı öyle dene

ttnet aile koruma programı varsa o engelliyodur kaldır o programı öyle dene

çok donuo açıom 2 dk sonra donuo yeni msn kurdum oda öyle oldu lütfen yardım pls

yardım yazın