Msn 8.0 Hakkinda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

^^AnaCOnDA^^

Üye
    Konu Sahibi
Msn 8.0 Hakkinda
arkadaşlar ben msn 8.0 ı yükledim ama ona girmek için bi program war ancak onu açınca msn e griyo onu kapatınca msn den çıkıyo buna bi çare bulabilecek warmı yaa şimdiden thnks

kikaksk

kikaksk

Üye
sen 7.5 i kullanmaya devam et arkadaşım ya bırak 8.0 ..

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
Arkadaşlar orjinal olmayan şeyi asla kullanmayın.

bir ara msn 7.5 çıktı diye hackerlar virüs bulaştırıyordu haberiniz olsun.

dark_akhyls

Üye
bencede bilinen program en iyisisdir.... msn 7.5 de gayet güzel bi sürüm...

hzrcn

Üye
huseyin_anaconda, bu konunun aynısını bende açmıştım; heerkes aynı cvbı werdi:

-Beta Olan Herşeyden Kaçının!!(sanırım sadece yardım istemiştik,öğüt deil)

^^AnaCOnDA^^

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(hzrcn &#064; Jan 7 2006, 06&#58;28 PM) [post=247610]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
huseyin_anaconda, bu konunun ayn&#305;s&#305;n&#305; bende açm&#305;&#351;t&#305;m; heerkes ayn&#305; cvb&#305; werdi:

-Beta Olan Her&#351;eyden Kaç&#305;n&#305;n&#33;&#33;(san&#305;r&#305;m sadece yard&#305;m istemi&#351;tik,ö&#287;üt deil)
[/b][/quote]
kat&#305;l&#305;yorum sana ama arkada&#351;lar&#305;n hakk&#305;n&#305; vermek laz&#305;m onlarda bizi dü&#351;ünüyo.

hzrcn

Üye
YaNi öYLe De; BiZ De YaRDıM BeKLiYoRuZ..

abuvice

abuvice

Üye
/7.5 süper betalar hep arıza çıkarıyor..

ozkanak

ozkanak

Üye
7.555555555555

hzrcn

Üye
Neden Diretiyorsunuz? v7.5 Gerçekten Hoş..Fakat 8.0&#39;i Kullanan Bir Daha7.5&#39;i Kullanmak İstemez.. Bana Güvenin&#33;

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
8.0&#39;ın 7.5&#39;ten farklarını yazarmısın ?

tofy

Üye
senin bahsettiğin program yama programı şuanda msn 8 sürümü yamasız çalışmıyor eğer kullanmaya devam ediceksen yamayla kullanmaya devam ediceksin

gelelim farkına çok farklı bir kere dizayn benim çok hoşuma gitti artı kişi listesine her bilgi girilebiliyor üstü tıklandığında personel card çıkıyor
özellik açısından daha güzel kişi offline olsada fotoğrafı gözüküyor listede ve tıklandığında msj yazabiliyorsunuz offline kişiye o online olduğunda gidiyor artı dosya bölümü var paylaşması çok daha rahat olmuş

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
haaa şuuu tamam hatırladım. Temasını falan da değiştiriyorsun. tamam tamam hatırladım.

fakat yerleşmemiş birşeyin her zaman hata oranı yüksektir. baksanıza Mediaplayerden bile açık

çıkıyor varın siz düşünün...

tofy

Üye
zaten ben dene dim merakımdan ama kaldırdım nedenine gelince herkesde olmayabilir tabikide ama bende ifadeler yok olmaya başladı
tekrar 7.5 e döndüm ama çok güzel msn 8 çok üzülerek kaldırdım
bilginiz olsun diye yukarıda verdim zaten özelliklerini

PcM@STéR

PcM@STéR

Üye
Geçmiş olsun belki daha büyük sorunlarlada karşılaşabilirdin... Dediğim Gibi Genel ne yapıorsa

onu yapacaksın tabi yeniliklerede açık olmak lazım. Mesela ben Everest 1.3 megapixsel Webcam

ALdım. almaz olaydım heryer Siyah beyez ışık istiyor her ışıkta da güzel görüntü vermiyor. Gittim

bende Eski model Webcam ALdım canavar Gibi

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Offical olmayan şeylerden kaçınalım , Oyun ve DVD&#39;ler hariç

kalebakir

Üye
haklısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt