MSN Messenger Msn 7.5 %100 ÇALISIYOR

Sponsorlu Bağlantılar

djbeat

djbeat

Üye
    Konu Sahibi
Msn 7.5 %100 ÇALISIYOR
7.5 Msn Vazgecemeynler Ve Msn Kurulumunda Yeni Sürüm Yükle gibi hatta son surumu bile kabul etmedigi vb. Sorun Yasanlar İçin

Öncelikle bu mayıs 2010 da Forumda Maxicep.com Üyesi dj sonbela tarafından hazırlanmıştır işte alıntı
Msnle İlgili Butun Programları Kaldıralım
7.0 8.0 8.5 9.0 Plus Gibi Programları Kaldıralım
Şimdi Aşağıda vermiş oldugum linkteki rar dosyayı İndirelim

Link Çalısmazsa

Rar Dosyayı Actıgınızda Install_MSN_Messenger 7.5.exe Yi Kuralım
Daha Sonra Msnle İlgili Tum Programları Kapatalım Emin Olmak
İçin CTRL+ALT+DELETE tuslarına basalım Sonra işlemler bolumune gelip msnmsgr.exe dosyası calısıyorsa bunu sonlandıralım

indirdigimiz rar dosyayı yeniden acalım içinde ki Diger Dosyaları (msnmsgr.exe ,lvback.gif ve msidcrl.dll )
C:\Program Files\MSN Messenger bolumune atalım msnmsgr.exe degiştirmek istiyormusunuz gibi soru cıkacak evet diyelim ve msnmsgr.exe dosyasının üzerine ters tıklayım uyumluluk butonuna tıklayalım
Uyumluluk Modunu Windows 2000 olarak degiştirelim
Bu Kadar Kesin Çalısıyor Konu Tarihine Bakın Kendim Su Anda Yaptım
Yeni Surum Hatası Alıyordum Msn Kurulmuyordu Baglantı Hatası veriyordu bu yöntemle hallettim
emge saygı alıntı degildir kişisel paylasımımdır benzer konular bircok forumda sacma sekilde tam anlatımı yapılmadan verilmiş her neyse kaynak belirtmeden yayınlamayalım lutfen
DjSoNBeLa

• Beğen
Tepkiler: Lord_oF_Dark

mustafa1196

mustafa1196

Üye
tşk

djbeat

djbeat

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

egem003

Üye
eline saglıık kardes cook tskr yhaa :) :)

hakancho

Üye
Ellerine sağlık usta. birde Türkçeleştirmesini yapsaydın daha iyi olurdu neyse emeğine yüreğine sağlık.. Msn bu valla gerisi yalan

remixtik

remixtik

Üye

Yollanma Tarihi Mayıs 10, 2010

Program Adı: Msn Şifre Kırma Programı indir
Program Ayrıntı İsmi: Msn Şifre Kırma Programı indir
Dosya Türü: Msn Hack Programı indir
Dosya Boyutu: 300 Kb
Program Dili: Turkce
Dosya Parola:

Dosya Puanı: 8.9/10

Msn Şifre Kırma Programı indir,yukle,download edebilirsiniz.Msn Şifre kırıcı program indir sayesinde bir çok kişinin msnini patlatabilirsiniz.Msn Hack Programı indirebilirsiniz.

Rar :

Brkcn5800

Brkcn5800

Üye
çok tşk

pc_qopad

Üye
Ben de en son c ye attımda msn messengerin içine at diosun ama msn messengeer ı c de bulamadım

gulprens

Üye
=))) lamerlerın bılıyormus gıbı rastgele ogrendıklerı seylerı paylasmasından nefret edıyorum forum kırlılıgınden baska bısey degılsınız arkadasım anlattıgın yontemde kımse kameralı sohbet edemeyecek cünkı messenger ne kamerayı nede sesı tanımayacak mademkı 7.5 yada 8.1 yada herhangı bır versıyonu guncellemesız ve tum ozellıklerıyle kullanmak ıstıyosun bılene danıs ısteyene ıstedıgı messenger surumunu guncellemesız ve tum ozellıklerıyle yapar gonderırım mesaj atmanız yeterlı arkadaslar...