Mali Özdemir
Üye
MSI CX640 ( Özellikleri / Fiyat / Resim )
MSI firması dizüstü bilgisayar sektöründeki hızlı yükselişine devam etmekteyken yeni modellerinide ardarda halka tanıtmaktadır.
Intel'in Sandy Bridge formu üzerinde işletim sistemi ile donatılan CX640 ismi altında konumlandırılmakta olan 15.6 inç'lik ekran büyüklüğüne sahip dizüstü bilgisayarın teknik bilgi ve detaylarını aktaralım;
-1366 x 768 piksel çözünürlüğünde LED arka aydınlatmalı ekran
-Intel Sandy Bridge ailesinden Core i3/i5/i7 işlemci seçenekleri
-2.5kg ağırlık
-8GB'a kadar bellek
-640GB'a kadar sabit disk
-Ethernet, Wi-Fi ve seçeme bağlı Bluetooth 3.0 bağlantıları; seçime bağlı USB 3.0 yuvası
-DVD yazıcı, çoklu kart okuyucu,1.3MP web kamerası, HDMI çıkışı
-6 ve/veya 8-hücreli batarya (8 saate kadar kullanım süresi) gibi özellikleri bulunmaktadır.
GeForce GT 520M (1GB) harici ekran kartı ile satın alınabilecek olan dizüstü bilgisayar modelinin fiyatlandırılması 600 - 650 Dolar olarak belirlenmektedir.
Intel'in Sandy Bridge formu üzerinde işletim sistemi ile donatılan CX640 ismi altında konumlandırılmakta olan 15.6 inç'lik ekran büyüklüğüne sahip dizüstü bilgisayarın teknik bilgi ve detaylarını aktaralım;
-1366 x 768 piksel çözünürlüğünde LED arka aydınlatmalı ekran
-Intel Sandy Bridge ailesinden Core i3/i5/i7 işlemci seçenekleri
-2.5kg ağırlık
-8GB'a kadar bellek
-640GB'a kadar sabit disk
-Ethernet, Wi-Fi ve seçeme bağlı Bluetooth 3.0 bağlantıları; seçime bağlı USB 3.0 yuvası
-DVD yazıcı, çoklu kart okuyucu,1.3MP web kamerası, HDMI çıkışı
-6 ve/veya 8-hücreli batarya (8 saate kadar kullanım süresi) gibi özellikleri bulunmaktadır.
GeForce GT 520M (1GB) harici ekran kartı ile satın alınabilecek olan dizüstü bilgisayar modelinin fiyatlandırılması 600 - 650 Dolar olarak belirlenmektedir.
benim ki bu memnunum suan
aradaki fark ta ekran kartı fiyatı zaten