06kubilay06
Üye
-
Konu Sahibi
-
kasada 6 tane fan ve fan kontrolcü var şuan ısınma sorunu yokşuan 4.5 ghz 1.4340 voltajSıcaklığı sürekli kontrol et işlemciyi yakma
sonuçlar iç açıcı değil 4.2 ghz de 70.000 küsür aldı ama daha sonra 3.6 ya getırdım geen 4.2 olarak gosterdı ve gene yanı osnuc verdı sonra 4.6 ya cıakrdım gene 4.2 yazdıSıcaklık kaç?Bunu denesene bi kaç olacakişlemcinizin hızını test etmek için güncel test programı 06.2012
4.6 ya getırdım ve işlemci ekran kartını besleyemıyordu bende mecburen gerı 4.0 a dusrdum boyle gayet yeterlıdaha da zorlama 4+ ghz yeter de artar 4 bile çok fazla bence gerek yok
3.6 neyine yetmiyor ki onu geçtim bari 4 de bırak boşu boşuna gidecek işlemci
internette aynı işlemciyle 4.8 i görenler var ama ben 4.0 de bıraktımvoltaj vermeye devam edin:
işlemciyi kızartıp yiyebilirsin sonrasında..
büyük ihtimal stok fan mevcut. zaten 3.6 ghz olan işlemciyi
voltaj ve overclock ile zorlamanıza değmez. riskleri büyük
4,8 görenler stok fan kullanmıyor ama..internette aynı işlemciyle 4.8 i görenler var ama ben 4.0 de bıraktım
haklısınızda bende ısınma sorun olmadı 4.5 i gördüğümde fanlar tam gucte çalısıyodu işlemci 54 derecedeydı ama o boştayken o şekıldeydı bende 4.0 a ındırdım ve o sekıdle bıraktım4,8 görenler stok fan kullanmıyor ama..
150 liralık işlemci soğutucusu kullanıyorlar..
hatta 350 liralık sıvı soğutma sistemi.
AMD stok fan zaten soğutmada sorun yaşıyor.haklısınızda bende ısınma sorun olmadı 4.5 i gördüğümde fanlar tam gucte çalısıyodu işlemci 54 derecedeydı ama o boştayken o şekıldeydı bende 4.0 a ındırdım ve o sekıdle bıraktım
15 tatilde kasama 120 gb ssd ve sıvı soğutma almayı dusunuyorum sımdılık boyle kalsın o zaman sıvı sogutma takınca 4.0 da kullanırımAMD stok fan zaten soğutmada sorun yaşıyor.
4.5ghz de girip ağır bir oynayın. yada test programı olan OCCT çalıştırın. 80-90 dereceleri görürsün..
3.6 yap. standart kalsın. gerek yok aksiyona. voltaj falan hiç uğraşma
sıvı soğutma israf olur15 tatilde kasama 120 gb ssd ve sıvı soğutma almayı dusunuyorum sımdılık boyle kalsın o zaman sıvı sogutma takınca 4.0 da kullanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?