İpucu MS-Dos Mobile ile Yapılabilecekler

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
Cortana ikide bir çıkıp sesli komut verdi @est90. Ayrıca win 3.1 harbi gerçekçi olmuş :D Bayıldım ben buna. Adamlar yapmış ya. Acaba başka gizli neler var bulamadığımız. Ben eminim içinde hazine gizli. Cortana elli tane şey yaptırdı demek ki tamamını biliyor. Biraz onu konuşmaya zorlasak söyler mi ki?:ehe Acaba daha neler var böyle gizli :eller:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hafıza kartı olan bir arkadaş şu komutları yazabilir mi?
D:
E:

(hafıza kartının olduğu bölüm lazım)
Dir
Listede klasörler varsa çok eğlenceli bir şey yapabiliriz gibime geliyor...

emz

emz

Üye
Hafıza kartı olan bir arkadaş şu komutları yazabilir mi?
D:
E:

(hafıza kartının olduğu bölüm lazım)
Dir
Listede klasörler varsa çok eğlenceli bir şey yapabiliriz gibime geliyor...

Denedim kullanılamayan sürücü dedi:hmmm

afwerker

afwerker

Üye
Bence microsoft biraz daha programı geliştirecektir sadece 1 nisan için vermemiştir.. Ben öyle düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: emz

Emre

Üye
evet, bir April Fools 'Day şaka oldu. Ama uygulama gerçek ve indirmek için kullanılabilir.

Windows 3.1, - MS-DOS yüklemek mi istiyorsunuz? "win" yazın ve basit bir Windows 3.1 menü ekranını başlatın. Daha fazla sırları ortaya çıkarmak için seçenekleri ile oynayın!

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
evet, bir April Fools 'Day şaka oldu. Ama uygulama gerçek ve indirmek için kullanılabilir.

Windows 3.1, - MS-DOS yüklemek mi istiyorsunuz? "win" yazın ve basit bir Windows 3.1 menü ekranını başlatın. Daha fazla sırları ortaya çıkarmak için seçenekleri ile oynayın!
Win yazınca tepki yok

narnia16

narnia16

Üye
win.com yazıp tamam diyoruz açılıyor.

emz

emz

Üye
Tamam şimdi oldu

Çok ilginç bir şekilde dos da win yazınca ya da herhangi bir görevi "i" ile yazınca açmıyor ama "ı" ile yazarsan çalışıyor. Hepsinde böyle. O yüzden wın.com yazmak yeterli. Mesele internet yazınca değil ınternet yazınca açılıyor falan :oke:

Üst Alt