mrb arkaaslar 3120 classic msn lütpen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

gfbtiti

gfbtiti

Üye
    Konu Sahibi
mrb arkaaslar 3120 classic msn lütpen yardım
baya bi msn pogramı denedim ba hic biri ise yaramadı

• Beğen
Tepkiler: muratsiv

onur_as

onur_as

Üye
:D kanka en iisini sölüyorum sana bende 3120 classic kullanıorum msn olarak ebuddy diye bi program var onu kullanorum link aşşagıda

gfbtiti

gfbtiti

Üye
    Konu Sahibi
olmuyo baglanmıyo bi türlü

sero58

Üye
Birader bnde eBuddy kullanyorum süper ... Diğerlerini denedim olmadı diğerleri Ebuddy derim :=))

gfbtiti

gfbtiti

Üye
    Konu Sahibi
hatım turkcel ayarlar nasıl olmalı

spr_zone

Üye
aweayla çalışmıyomu beyler?

crazy_baby

Üye
ya arkadaşlar ben de avea kullanıyorum ama bi türlü msn yi açamadım yaw :(:2agla:

cankan34

cankan34

Üye
beyler bende windows live messenger var kullanıyorum 3120 de vodafonla gırıyorum oluyor acıyor hemde turkçe

blauzacke

blauzacke

Üye
hattınız Turkcell se Msn ayarlarını yapmanız gerek

ahmetcan811

Üye
vodofone hatdım war lınkı ındırdım ıns. olur yukler yuklemezz denıcemm :D XD

cankan34

cankan34

Üye
ya ben ebuddy yukledım ama @hotmail.com desteklıyormu yoksa @buddy .com mu olacak anlamadım ben @hotmail.com yapınca acılımıyor yardım beklıyorum yardımlarınız ıcın şimdiden tskler

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
ya şifre filan yanlıştır ben çok rahat giriyorum... üstelik 6 msn birden açık.... :D

beyto02

Üye
Ya İlam Turcell mi olmalı

inegollu_1

Üye
vodafondan nası kullanıyorsun cankan telefon modeli desteklemio dio bende

Kingmortall

Kingmortall

Üye
başlık biraz yanlışmı olmuş ne ingilizcemi bu :hmmm

yusuf_49158

Üye
verdiğiniz link çalışmıyor ama bana acil lazım lütfen 3120c göre msn linki verin

Halisbal

Üye
Arkadaşlar bende mozat diye bi program var çoklu msn,facebook,yahoo,gmail,icq hepsini aynı anda açıyo üstelik karşı tarafa pc den giriş yapmışsın gibi görünüyo ve bütün operatörlerde çalışıyo ayrıca telefon rehberi yedekleme, hava durumu, anket hazırlama, ocean age oyunu ve kendi chat profilide var. Programı veya sitelerinden indirebilirsiniz.. Hadi kolay gelsin.

oguzhan1581

Üye
evet benimde telefon 3120 classic bendede msn programı acılmıyo n 97 de acılyo

Üst Alt