Mralshahawy Belle Extra Buttons V3.06[0] Symbian Belle Signed

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
Mralshahawy Belle Extra Buttons V3.06[0] Symbian Belle Signed
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Kaydırın Hareketleri / Araç Çubuğu Düğmeleri / Durum Pane Düğmeler üzerinden Favori Uygulamalar & Önceden yüklenmiş Özellikleri Erişim

Tamamen tarz, Moda ve Tema farkında

Önceden yüklenmiş Özellikler:

ekran Ek Bileşen

Müzik Kontrol Düğmeleri

Genişletilebilir Pencereler: 56 Kısayollar

Ekran Yönlendirme ve Parlaklık Kontrolü

Lock Screen ve Telefon

pil bilgisi

Telefon yeniden başlatın ve Kapatma

Müzik Şimdi Yürütülüyor

mesajlaşma Klasörler

telefon Çevirici

Boşta göster

görev Switcher

hızlı Kayıt

Açık Apps göster ve Kapat

3G, Sessiz ve Açık / Kapalı Çevrimdışı

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387, gardi, arslanla ve 1 kişi daha

metyuu

metyuu

Üye
Teşekkürler dostum, bendende değişikliklerin neler olduğu :)

Değişiklikler:

Ekran Yakalama [Yeni Seçenekler]:
1) Yakalanan görüntü kalitesi:% 0 - 100
2) Çekilen fotoğrafı göster: [Gönder - Düzenle - Sil] çekilen görüntü için.
3) Galeri kapsamında Dosya: Seçilen sürücünün 'Görüntüler' klasörü altında Yakalanan görüntüler klasörü oluşturmak için, Galeri uygulamasında görünür hale getirir.

• Beğen
Tepkiler: gardi, arslanla ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler dostum artık türkçe olanı bekleriz :)peki snap me telefonda yüklü olması mı gerekiyor yoksa programın içinde mi var

metyuu

metyuu

Üye
rica ederim dostum. türkçesini bugün olmazda yarım akşama kadar eklerim sanırım işler bu hafta yoğun :)

Kendi ekran yakalaması program içinde mevcut hareket sensörünü parmağınla kapat alttaki araç çubuğunda sağa veya sola (hangisini ayarlamışsan) parmağını kaydır, ekranı yakalıyor.

• Beğen
Tepkiler: arslanla ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
    Konu Sahibi
sağol dostum şimdi merak ettim :D

metyuu

metyuu

Üye
:) ekranı yakalayınca ekranın etrafında beyaz bir pencere yanıp sönüyor :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
artık best screen snap e gerek kalmadı :) tek hareketle işlem tamam :) gün geçtikçe bu uygulamayı daha çok seviyorum..ayrıca belle Extra buttons için de farklı dil seçenekleri olacak yeni güncellemeler için.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve arslanla

burakkk97

Üye
O efekt çok güzel olmuş çok hoşuma gidiyo :)

metyuu

metyuu

Üye
artık best screen snap e gerek kalmadı :) tek hareketle işlem tamam :) gün geçtikçe bu uygulamayı daha çok seviyorum..ayrıca belle Extra buttons için de farklı dil seçenekleri olacak yeni güncellemeler için.

mağaza kapanmadan Türkçe belle extra buttonsumuz olacak desene :) inşallah diyelim

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
inşallah.çevirisi gene benden olacak.eşref le anlaştık :) :)gün içinde son defa 3.7 güncellemesi geliyor..son defa evet..nokia nın abuk sabuk politikaları adamı bezdirdi ve yeni güncelleme çıkarmama kararı aldı..double waves de gün içinde türkçe dil desteği ile güncellenecek..özellikler aynı..çok iyi bir developer'ı kaybetti symbian malesef..

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
metyuu

metyuu

Üye
evet bende duydum üzücü bir durum zaten en çok uygulama ve güncelleme çıkaran kişi idi. Adamlar Symbianı bitirdi artık.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
adam nokia mağaza kapanmasın diye kampanya başlattı diye uygulamalarını geç güncelliyorlar..hatta çok satılanlar listesinden de çıkarmışlar..o da bu kararı aldı..yüksek ihtimal double waves de son güncellemesini alacak.benim türkçe çevirimin olduğu.

metyuu

metyuu

Üye
symbian sene sonunu beklemeden bitti sayılır

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bunlar son güncelleme oldu zaten malesef daha yapmayacak.

Üst Alt