metyuu
Üye
[MrAlshahawy] Belle Extra Buttons v1.07(5) Symbian^3 UnSigned Türkçe Metyuu
===============================
1 - Dinamik genişletilebilir penceresini genişletir ve onun kısayolları sığdırmak için küçültür.
2 - Şık pil kayan pencere olduğunu göstermektedir:
2a) hem yüzde (%) ve (mAh) Pil seviyesi.
2b) Pil kalan süre tahmin.
2c) Şarj durumu (in & şarj & değil takılı / şarj takılı).
2d) Şık pil göstergesi simgesi.
2e) Güç Tasarruf Modu Etkinleştir / Devre dışı bırak pil göstergesi simgesini dokunun.
3 - Müzik Çalar Kontrol Düğmeleri, açılır menüsünden, Play / Pause / Resume / Sonraki Oynat / Önceki ses parça oynatın yoluyla.
3a) son çalınan ses parça çalarken müzik çalar kapalıyken size Play butonuna dokunduğunuzda, o arka planda müzik çalar uygulamasını başlatacaktır.
Not: En düşük fiyata Cevapsız Aramalar Eliminator uygulamasını indirmeniz gerekir
Türkçe çeviri bana aittir. (Yardım ve güncelleme notları hariç türkçeye çevirdim. Eksik bir çeviri varya bildirin değiştireyim)
Kurulum : rar içinde iki dosya mevcut
1. ilk önce MrAlshahawy BelleExtraButtons v1.7(5) Unsigned Türkçe metyuu.sis dosyasını kurun
2- sonra belle extra 1.07(5) Türkçe metyuu.sis
İndir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Uygulama ile araç çubuğuna iki tane ek canlı düğme ekleyebilirsiniz. Bu düğmelerle yapabilecekleriniz:
-
Kilitleme -
/Yeniden
başlat düğmesi (uzun basarak yeniden
başlatma) - Pil seviyesi/
Güçtasarruf modu (uzun basarak aktifleştime/kapatma) - Görev değiştirme/Açık uygulamaları kapatma düğmesi (uzun basarak tüm açık uygulamaları kapatma) - Genişletilebilir simge: 12 uygulama eklenebilir.
Belle Extra Butonlar (v 1.7.5) yenilikler nelerdir (Google çevrisi)
===============================
1 - Dinamik genişletilebilir penceresini genişletir ve onun kısayolları sığdırmak için küçültür.
2 - Şık pil kayan pencere olduğunu göstermektedir:
2a) hem yüzde (%) ve (mAh) Pil seviyesi.
2b) Pil kalan süre tahmin.
2c) Şarj durumu (in & şarj & değil takılı / şarj takılı).
2d) Şık pil göstergesi simgesi.
2e) Güç Tasarruf Modu Etkinleştir / Devre dışı bırak pil göstergesi simgesini dokunun.
3 - Müzik Çalar Kontrol Düğmeleri, açılır menüsünden, Play / Pause / Resume / Sonraki Oynat / Önceki ses parça oynatın yoluyla.
3a) son çalınan ses parça çalarken müzik çalar kapalıyken size Play butonuna dokunduğunuzda, o arka planda müzik çalar uygulamasını başlatacaktır.
Not: En düşük fiyata Cevapsız Aramalar Eliminator uygulamasını indirmeniz gerekir
Türkçe çeviri bana aittir. (Yardım ve güncelleme notları hariç türkçeye çevirdim. Eksik bir çeviri varya bildirin değiştireyim)
Kurulum : rar içinde iki dosya mevcut
1. ilk önce MrAlshahawy BelleExtraButtons v1.7(5) Unsigned Türkçe metyuu.sis dosyasını kurun
2- sonra belle extra 1.07(5) Türkçe metyuu.sis
İndir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

bundada sanırım fazladan tus ekleyemıyoruz dımı