[MrAlshahawy] Belle Extra Buttons v1.07(3) Symbian^3 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
[MrAlshahawy] Belle Extra Buttons v1.07(3) Symbian^3 Signed
Uygulama ile araç çubuğuna iki tane ek canlı düğme ekleyebilirsiniz. Bu düğmelerle yapabilecekleriniz:
- Kilitleme/Yeniden başlat düğmesi (uzun basarak yeniden başlatma)
- Pil seviyesi/Güç tasarruf modu (uzun basarak aktifleştime/kapatma)
- Görev değiştirme/Açık uygulamaları kapatma düğmesi (uzun basarak tüm açık uygulamaları kapatma)
- Genişletilebilir simge: 12 uygulama eklenebilir.

Fixed Bugs:

1- Battery level accuracy after restarting the phone.

2- Screen Orientation floating window stylizing .

Enhancements & New features:

1- Using new mechanism to easily arrange expandable window shortcuts.

Open Belle Extra Buttons => Open Expandable Button list => Make a Long Tap on the application name you want to move => Now click on the new place whereyou want it to moved.

2- Added 10 new stylish colors.

3- Added 7 ready-made stylize presets under 'Stylize' section.

4- Added more stylizing options to:

a) Select Caption font color & Caption background color & its transparency level.

* Note: You can set both caption font color& caption background color to be fully transparent.

b) Select Extra button border color & its fillcolor & its transparency level. (When pressed down)

* Note: You can set the extra button border color to be transparent, and also you can set its fill color to be transparent.

c) Select the extra button shape (Rectangle - Round Rectangle - Oval - Circle). (When pressed down)

Note: The stylizing options related to the toolbar extra buttons are applied when you press down on the extra button

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: erkn0, alexkara, arslanla ve 2 diğerleri

CABBAR

CABBAR

Üye
Teşekkürler:) türkçe çevirisini yüklemiştim onda dokunmatik sorunu olmaya başladı Bunu Bi deneyeyim

- - - Eklendi - - -

Allah Allah kaldıramıyorum önceki sürümü neden ki

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yau tam sensation a mesaj attım al benden paylaş diye gene önce davranmışsin :) eline sağlık.

asigsasi

asigsasi

Üye
teşekkürler:oke:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
varmı yenilik kararsız kaldım andromenümü bu mu diye :D

benighted

benighted

Üye
ben de cok kararsizdim ama bunda karar verdim bu hem daha eski ve ilk goz agrisi daha iyi guncellestirmeler aldi.cok fazla daha ozellik eklend

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
hem de renk seçenekleri arttı ve daha çok bölümün renk ayarı ile oynayabiliyoruz

• Beğen
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
renk ayarı ve ufak birkaç hata giderilmiş diyor mr. alshahawy daily mobile da. devamı da gelecekmiş..daha ne yapacaksa üzerine :)

extra buttons olmaktan çıktı iş zaten :D

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
renk ayarı ve ufak birkaç hata giderilmiş diyor mr. alshahawy daily mobile da. devamı da gelecekmiş..daha ne yapacaksa üzerine :)

extra buttons olmaktan çıktı iş zaten :D

ilk çıktığında kilit, açık uygulamalar, parlaklık falan vardı işi baya büyüttüler :D ama bunun kötü yanı bazen ilk basmada almıyor yuvarlak dönüyor falan lantersoft öyle değildi mesela ama onlar 1.4'te bıraktılar andromenü o bakımdan daha kararlı basınca direk alıyor ama bunu deneyecem zaten şuan yeni flaş attım hiç birşey yok :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
dene bence epey yenilik var hele o renk ayarlama kısmı güzel olmuş :) ben sarı kırmızı yaptım ikon background ve yazı rengini. dünkü 2. tur sevincinden sonra :)

3alicali

Üye
teşk

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
dene bence epey yenilik var hele o renk ayarlama kısmı güzel olmuş :) ben sarı kırmızı yaptım ikon background ve yazı rengini. dünkü 2. tur sevincinden sonra :)

bak konudaki en sağda olan yani 3. resimde ikonlar var ya en altakiler parlaklık falan filan o ikonlar yeşil onları değiştirme seçeneği var mı ben değiştirmedim de sarı olmuş :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ayarlar kısmında yani settings - > stylize bölümünden en üstte renk seçenekleri var.oradan değiştirebilirsin :)

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
:tşk:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bu iyi olmuş teşekkürler:)

cCcSezercCc

cCcSezercCc

Üye
teşekkürler bu güzel olmuş adamlar kendini aşmış