Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MPx kardeşliğinden resimler
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
..::Riddick::..
Üye
Konu Sahibi
MPx kardeşliğinden resimler
hangi Telefon modeli böyle bir araya toplayabilmiştir insanları sorarım
Forever MPx
Ayrıca Belki Görmediniz hiç , Gümüş renkli mpx200
Farklı bir yaklaşım
jöly
Üye
çok hoş duruyolar
bilgesamet
Üye
insanalrı bir araya getiren telefon...
bunlar win mobile manyağı o kesin...
3310 da yapardı!!! unutmayın 3310 kadar tutulan bir telefon yok daha bugüne kadar...
Üye
Konu Sahibi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
..::MAFIA::..
Üye
siyah olanları tuttum
Treable
Üye
şaştım kaldım valla.
d'alessandro
Üye
şık
cllgr
Üye
tel insanları birleştirici olması güzel.tel lerde bu arada güzel duruyor...
_diesel_
Üye
abicim bak heriflrın tiplerine dikkat edın,bankcı tiplemelerı yada kurumsal şirket elemanları o yuzden muhtemelen benım tahmınım filo olarak alınmış bu telefonlar dağıtılmış...tabı durum böyle oluncada öğle yemeklerınde makaraya malzeme cıkıyor!...
Üye
Konu Sahibi
_diesel_' Alıntı:
abicim bak heriflrın tiplerine dikkat edın,bankcı tiplemelerı yada kurumsal şirket elemanları o yuzden muhtemelen benım tahmınım filo olarak alınmış bu telefonlar dağıtılmış...tabı durum böyle oluncada öğle yemeklerınde makaraya malzeme cıkıyor!...
Bu elemanlar mpx.gen.tr formunun elemanları.. herhangi bir şirket toplantısında dagıtılmış telefonlar degil. Forum kapanmadan önce herkez çok içli dışlıydı fakat dağıldı....
EKEP109
Üye
Başka bi telefon asla böyle yapamazdı helal olsun motorolaya insanları harika birleştiriyo..