mPrayerTime - Ezan Programı + Masaüstü Widget

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
mPrayerTime - Ezan Programı + Masaüstü Widget
Ezan programını depolardan bulabilirsiniz, mprayer yazın çıkar... Widget veya durum çubuğu seçeneklerine ezan programı eklemeyi çok istiyordum talk.maemo'da sordum bana widget için bir yol gösterdiler denedim güzel durdu ve paylaşmak istedim... Widget için ayrıca Queen BeeCon programı lazım, depolardan indirilebilir.

Gelelim kuruluma:

Masaüstüne araçlardan "Queen BeeCon Widget" ekleyin... Eklenen widget ayarlarına girmek için ekrana basılı tutup ayarlar simgesine tıklayın ve "Add Cmd" tıklayın. "Title" kısmına bir şey yazın(ben ezan vakti yazdım). "Command" kısmına da "/usr/bin/mprayertime nogui lfsdami" yazın "Kaydet" deyin önceki ekrana dönecek "Save&Run" tıklayın ekrana gelecektir. Arkaplandaki petek resmini ve köşedeki diğer küçük iconu kaldırmak için "Status Background Colors & Images" kısmından "Hide Background" ve "Hide Click Bg" kısımlarını "Yes"leyip tekrar "Save&Run" tıklayın düzelecektir. Diğer ayarlar (Yükseklik, genişlik, font vs) size kalmış. Bu da benim ss:

Selametle...:oke:

• Beğen
Tepkiler: kaan dean, abdülhey25 ve receph

kaan dean

kaan dean

Üye
osman kardesim ALLAH razi olsun cok hayra gecti

osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah kardeşim, senden de Allah razı olsun...:oke:

serserim1905

serserim1905

Üye
güzel paylaşım :oke:

osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah kardeşim...:oke:

kaan dean

kaan dean

Üye
osman bir sorum var ekranda bingol yaziyor bunu sen kendinmi yazdin yoksa hucre bilgi ekrani iletisimi...?

osmanayman

osmanayman

Üye
    Konu Sahibi
Kendim yazdım... Custom Operator Name ile...:oke:

kaan dean

kaan dean

Üye
:) eski nokialarda hucre bilgi ekrani olurdu o aklima geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt