Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MP3Player Bu Çok güzel arkadaşlar seside yükses
Sponsorlu Bağlantılar
eroyeren
Üye
sağ ollllll
pcmemo1
Üye
sağol ama yorum derken eski prog.gibi geliyor bana ama genede eline sağlık
aforizma
Üye
arkadas program eskı surum kısa kapsamlı yenı n serısınden programlar s60 serısıne uyduramazmıyız ben ugrasıyorum denedıyın ıstersen
zirve11
Üye
sesi güzel çıkıyor ama nasıl full yapacağız?
saykoman
Üye
kardeş emeğine sağlık da bu programı çok iyi hatırlıyorum 4-5 senelik program ilk çıkan mp3 player programlarıdır bunlar bunlarla hiç uğraşmayın winamp felan takılın benden size bir arkadaş tavsiyesi
merhaba arkadaslar yenı uye oldum sıteye ve mp3 player ıstıyordum aldım cokta begendım cok sagol
alemburda
Üye
ÇOK GÜZEL PROGRAM İLK 6630 ALDIĞIMIZ ZAMAN HAFIZA KARTINI FULL PROGRAM YÜKLETMİŞTİK TEL. ARKADAŞ BUNUDA YÜKLEMİŞTİ ÇOK GÜZEL ÇALIŞIYOR n:
kacaksevgilim
Üye
çok teşekkür ederim yalniz bi sorun var arkadaslar bu pro viking mp3 playerin ustune çekti bende viking3.53 yukluydu onu kaldırıp bunu yukledı aman neyse daha ii oldu viking şarkı geçişlerinde kapanıyordu emeğe saygı
cross77
Üye
sağol
eponymous
Üye
tesekkurler... emege saygı
aytan
Üye
ya tamam da bide lisans kodunu versen tam olcak be
OGu2HaN
Üye
abicimm program guzel eline sağlıkta ben bu programı kullanmıstım sesi yukselteyim derken bozuyor..
fatih findik
Üye
eyvallah kardeşim.emeğine sağlık
ibokajmer
Üye
lan bu kaç senelik cızırtıdan başka bir şeyi yok bir de yükses sesmiş
veli1905
Üye
emegine saglık kardeş
belief55
Üye
yaa kardeş saol iide bu bnde 20 saniye çalıo şifre filan istio nasl yapabilirm bi yardım edinn????
--------------- Ekleme ---------------
kardeş bu bende 20 snye çalıo yafff
bi yardımm ltfnn
akil_mabeti
Üye
saol
ibokajmer
Üye
ya kaldırın artık bu konuyu forundan milattan önce vardı bu hahahahah seside berbat