Mp3 Ses Yükseltme / Mp3 Ses Arttırma Programı: Mp3 Trim Pro (TÜRKÇE)

Sponsorlu Bağlantılar

usoylu

Üye
sağol arkadaşım emeğine çok teşekkür ederim

SONER-17

Üye
Ya Ben Yeniyim Nasıl Mesaj Yazcam Ya Onu Anlamadım Mp3 Bilgisayarda Yükseltiyoruz Dimi Sesini

dagor

Üye
sagl

ugrugur

Üye
thank you

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi

neeo_7

Üye
tşk

metehan71

Üye
tşk ler dostum deneyelım bakalım işe yarıyormu

cemalkarayaka

Üye
arkadaşlar en iyi sitelerden biri bu site

ibrahimbasay

Üye
teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

eyvallah

erostrate

erostrate

Üye
Teşekkürler.

aykut341982

Üye
google programı yazdım bu site cıktı ve tam aradıgtım gıbı ssagolun hemen uye oldum emegıne saglık

pirate06

pirate06

Üye
Emeğine sağlık paylaşım için TEŞEKKÜRLER

ttaha1905

Üye
Link Pls

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
ttaha1905 İşte Link;

Mp3 Ses Yükseltme / Mp3 Ses Artırma Programı: Mp3 Trim Pro (TÜRKÇE)

Bu program ile;
  1. Bilgisayarınızdaki mp3 seslerini yükseltip düşürebilirsiniz.
  2. Cep telefonunuz şarkıları düşük sesle çalıyorsa bu program tam size göre.
  3. Sesleri arttırabilirsiniz,şarkının başlangıç bitişine efektler ekleyebilirsiniz. Ayrıca istediğiniz yerden şarkıyı kesebilirsiniz.
Kullanım Şekli:

1- Adım: Programı çalıştırınca karşınıza aşağıdaki ekran gelecek yukardan "Aç" tuşuna basarak sesini yükseltmek istediğiniz Mp3'ünüzü seçin !..

--------------------------------------------------------------------------------------

2- Adım: Mp3'ünüzü seçtiğinizde karşınıza aşağıdaki ekran gelecek son olarak en altta ses kontrol yazan yerin altındaki kutucuğu "+6" ile "+12"nin ortasındaki çizginin üzerine getirdikten sonra "Kaydet" yazan yere basarsanız orjinal mp3 dosyanızın üstüne yazar "Faklı Kaydet"e basarsanız farklı bir dosya oluşturabilirsiniz. Fazla yükselttiğiniz zaman parazitlenme olmakta.

--------------------------------------------------------------------------------------

Not: Bu program S€YF€TTiN arkadaşımızın eklemiş olduğu İngilizce versiyonlu programı kullanamayan arkadaşlar için TüRKÇE'leştirilmiş halidir....

Mp3 Trim Pro (TÜRKÇE).rar

google programı yazdım bu site cıktı ve tam aradıgtım gıbı ssagolun hemen uye oldum emegıne saglık

Eyvallah Yorum İçin Soalasın :good:

:maxicep: 'a Hoşgeldin

LoL_LöL

Üye
SAoooooooooooLLLLLLLLLLLLLLLLL

atd58

Üye
cok güzel bi program elinize sağlık

hasgun

Üye
ç.ok sağol

ucl2002