restmod Üye Creative zen micro 6gb 8senelik cihaz hala tas gibi onun kalitesinde ses veren cihaza rastlanadim hala
Creative zen micro 6gb 8senelik cihaz hala tas gibi onun kalitesinde ses veren cihaza rastlanadim hala
Oğuzhan Üye restmod' Alıntı: Creative zen micro 6gb 8senelik cihaz hala tas gibi onun kalitesinde ses veren cihaza rastlanadim hala Genişletmek için tıkla ... sansa clip çok iyi diyorlar ama denemedim
restmod' Alıntı: Creative zen micro 6gb 8senelik cihaz hala tas gibi onun kalitesinde ses veren cihaza rastlanadim hala Genişletmek için tıkla ... sansa clip çok iyi diyorlar ama denemedim
ahmetkartal Üye bende mp5 vardı 50 liraya aldım 1 sene kullandım camı çok toz tuttuğundan 35 liraya sattım markasını unuttum ama sağlamdı keşke satmasaydım tekrar alcam
bende mp5 vardı 50 liraya aldım 1 sene kullandım camı çok toz tuttuğundan 35 liraya sattım markasını unuttum ama sağlamdı keşke satmasaydım tekrar alcam
mumy1256 Üye philips go gear vibe 4 gb mp4 player creative ep 630 kulaklık son derece inanılmaz müzik deneyimi sunuyor. Ilk başta sony marka almayı düşünüyordum indirimde görünce philips almak daha mantıklı geldi.
philips go gear vibe 4 gb mp4 player creative ep 630 kulaklık son derece inanılmaz müzik deneyimi sunuyor. Ilk başta sony marka almayı düşünüyordum indirimde görünce philips almak daha mantıklı geldi.