osmansadi
Üye
mp3-mp4 player alıcam rica etsem yardım edermisiniz
evet arkadaşlar mp3-mp4 player arıyorum ama benim için herşeyden önemlisi sesi çok çıkması benm arkdaşımda vardı onun dinlediği müziği 5 metre ilerden ben kulağımda dinliyomuş gibi çok rahat duyuyodum ama onunla tekrar görüşemediğim için markasını alamadım
benim için önce sesi çok çıkıcak
hafızası sorun değil 1-2-3-4 gb hepsi olabilir
radyo pek önemli değil
şarj olayıda pc dende olur elektrikde olur pillide olur farketmez ben araştırma yaptığım modelleri söyliyim
Cowon D2
Creative Zen Vision:M
trekstor vibez (bu çihazın 90 db çıkış gücü olduhu yazıyor )
diğer cihazlarında çıkışlarını çok övüyolar ama bu 3 cihazdan başka önerdiğiniz bi ürün varmı veya ben bunları tüm mahaza sitelerine baktım ama bi türlü bulamadım satışı yok internet üzerinden alabileceğim bilidiğiniz bi yer veya başka bi modeller varsa önerileriniz bekliyorum
fiyatlarınıda belirtirseniz sevinirim
ben 100-200-250 o civarlarda bişi arıyorum 

benim için önce sesi çok çıkıcak
hafızası sorun değil 1-2-3-4 gb hepsi olabilir
radyo pek önemli değil
şarj olayıda pc dende olur elektrikde olur pillide olur farketmez ben araştırma yaptığım modelleri söyliyim
Cowon D2
Creative Zen Vision:M
trekstor vibez (bu çihazın 90 db çıkış gücü olduhu yazıyor )
diğer cihazlarında çıkışlarını çok övüyolar ama bu 3 cihazdan başka önerdiğiniz bi ürün varmı veya ben bunları tüm mahaza sitelerine baktım ama bi türlü bulamadım satışı yok internet üzerinden alabileceğim bilidiğiniz bi yer veya başka bi modeller varsa önerileriniz bekliyorum
fiyatlarınıda belirtirseniz sevinirim
ben 100-200-250 o civarlarda bişi arıyorum