mp3-mp4 player alıcam rica etsem yardım edermisiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osmansadi

Üye
    Konu Sahibi
mp3-mp4 player alıcam rica etsem yardım edermisiniz
evet arkadaşlar mp3-mp4 player arıyorum ama benim için herşeyden önemlisi sesi çok çıkması benm arkdaşımda vardı onun dinlediği müziği 5 metre ilerden ben kulağımda dinliyomuş gibi çok rahat duyuyodum ama onunla tekrar görüşemediğim için markasını alamadım :D
benim için önce sesi çok çıkıcak
hafızası sorun değil 1-2-3-4 gb hepsi olabilir
radyo pek önemli değil
şarj olayıda pc dende olur elektrikde olur pillide olur farketmez ben araştırma yaptığım modelleri söyliyim
Cowon D2
Creative Zen Vision:M
trekstor vibez (bu çihazın 90 db çıkış gücü olduhu yazıyor )
diğer cihazlarında çıkışlarını çok övüyolar ama bu 3 cihazdan başka önerdiğiniz bi ürün varmı veya ben bunları tüm mahaza sitelerine baktım ama bi türlü bulamadım satışı yok internet üzerinden alabileceğim bilidiğiniz bi yer veya başka bi modeller varsa önerileriniz bekliyorum
fiyatlarınıda belirtirseniz sevinirim :D ben 100-200-250 o civarlarda bişi arıyorum :D
:yuru

• Beğen
Tepkiler: deli kartal

elive

elive

Emekli Yönetici
100-150 TL civarlarında cowon bulman zor hem fiyat az hemde cowon Türkiye'de pek yaygın değil.. creative mp3 playerlerınden alabilirsin. sana Samsung U4 modeli mp3 playerde önerebilirim.

osmansadi

Üye
    Konu Sahibi
200 civarıda olabilir cowonlar 250 300 civarında diye biliyorum ama onlar da garanti sorunu olacak gitti gidoyra baktım bide orda cin malları var 65 dp falan diyo çıkış güçlerine mp5 palyerlar var ama garantisi 2 yıl açılmamış kutu diyo ama pek güvenemiyorum samsun u4 de bi göz atıyım benim istediğim gibi sesi çokmu çıkıyor önemli olan o

--------------- Ekleme ---------------

samsung u4 ü sıfır ve garantili alabilceğim bi yer varmı bildiğim ama özelliklerini incelemem gerek öncelikle sesi çok mu cıkıyo onu bilmem gerekiyo

ucuz

Üye
arkadaşlar 49tl ve altında ipod bakmıştım yeni üyeyim

elive

elive

Emekli Yönetici
MP5 alırsan büyük hata yaparsın

osmansadi

Üye
    Konu Sahibi
mp5 lerin ses kalitesi düşük galiba bide ama sen neden büyük hata yaparsın dedin??

elive

elive

Emekli Yönetici
mp5 lerin ses kalitesi düşük galiba bide ama sen neden büyük hata yaparsın dedin??

mp5 seçimi beniç için büyük hata çünkü nu cihazların garantilerii dolayısıyla teknik destekleri yok.
örneğin bir Sony nin bir Creative in böyle bir cihazı yok. Mp5 lere entegre edilmiş kameralar çok kalitesiz ve uyumsuzluk problemi yaratabiliyor. Sony nin yeni serisi E544 4GB modelini 230 TL civarında bulabilirsin.
Bu söylediklerime rağmen yinede Mp5 diyorsan sen bilirsin :)

osmansadi

Üye
    Konu Sahibi
ben mp5 demiyorum ama dediğim gibi sesi çok çıkan gürültülü bi mp3 bulsam hemen alıcam ama ya cowon var oda 300 ytl başka bilmiyorum 100 200 civarında bildiğin varmı ufak mp3 playerda olur ufak ekranlı bi bilgin varmı sadece müzik dinlicem ben??

elive

elive

Emekli Yönetici
yüksek ses ile kaliteli ses farklı.. ama yinede deneyerek Piranha marka mp3 player veya Sony e544 modelini önerebilirim belki.. piyasada bulması zor ama creativr zen stone de çok iyi bir ürün.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
sony yada creative al.
Dışarıya ses vermesini istiyorsun ama , dışarıya istedigi kadr ses verisn iyi bir kalite elde etmezsin.Çünkü bu cihazlr kulaklıkla dinlemek için yapılıyor.Ama tabiki tercih senin...

osmansadi

Üye
    Konu Sahibi
bende bitane vardı zaten hediye ettim yeni almıştım sesi netti ama beni kesmedi güzel çıkmasından fazla çok ses çıkarması önemli benim için sesi dışarıya vermesi önemli olan ben yüksek sesle dinlemeyi seviyorum cin malları gürültülü dediler ama benim gözüme bu ürün çarptı

--------------- Ekleme ---------------

yüksek ses ile kaliteli ses farklı.. ama yinede deneyerek Piranha marka mp3 player veya Sony e544 modelini önerebilirim belki.. piyasada bulması zor ama creativr zen stone de çok iyi bir ürün.

creatve zen :m alıcaktım bulamıyorum zen serisini satan güvenilir bi site varmı bildiğinz

KiR@ZkEnTLi

Üye
evet arkadaşlar mp3-mp4 player arıyorum ama benim için herşeyden önemlisi sesi çok çıkması benm arkdaşımda vardı onun dinlediği müziği 5 metre ilerden ben kulağımda dinliyomuş gibi çok rahat duyuyodum ama onunla tekrar görüşemediğim için markasını alamadım :D
benim için önce sesi çok çıkıcak
hafızası sorun değil 1-2-3-4 gb hepsi olabilir
radyo pek önemli değil
şarj olayıda pc dende olur elektrikde olur pillide olur farketmez ben araştırma yaptığım modelleri söyliyim
Cowon D2
Creative Zen Vision:M
trekstor vibez (bu çihazın 90 db çıkış gücü olduhu yazıyor )
diğer cihazlarında çıkışlarını çok övüyolar ama bu 3 cihazdan başka önerdiğiniz bi ürün varmı veya ben bunları tüm mahaza sitelerine baktım ama bi türlü bulamadım satışı yok internet üzerinden alabileceğim bilidiğiniz bi yer veya başka bi modeller varsa önerileriniz bekliyorum
fiyatlarınıda belirtirseniz sevinirim :D ben 100-200-250 o civarlarda bişi arıyorum :D
:yuru

Kardeş sana 14 ödüllü Alman Malı Trekstor i.Beat organix Fm 2.0 önerebilirim...bu yaza Almanyada olan bi akrabamıza 4(40€) veya 8(70€) gb olanını getirteceğim inş. ;) işte bakman ve araştırman için link :oke:

buda 2.el ilk versiyonu (1-2 gb olanı)ödül alan cihaz :

?

buda incelemesi :

:bye2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt