mp3 hakkında yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
    Konu Sahibi
mp3 hakkında yardım
arkadaşlar kusura bakmayın yanlış yere açtıysam konuyu.ben şu telefonda müzik konusunu bir çözemedim gitti.mp3 leri toplu halde tek klasöre atıyorum.telefon bunları kendi kafasına göre ayarlıyor.bunu nasıl düzeltebilirim.birde mp3 lere arka resim nasıl yaparız,yani mp3 resim olarak görünsün telefonda.yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler.:hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
arkadaşlar kusura bakmayın yanlış yere açtıysam konuyu.ben şu telefonda müzik konusunu bir çözemedim gitti.mp3 leri toplu halde tek klasöre atıyorum.telefon bunları kendi kafasına göre ayarlıyor.bunu nasıl düzeltebilirim.birde mp3 lere arka resim nasıl yaparız,yani mp3 resim olarak görünsün telefonda.yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler.:hmmm

Kendi kafasına göre ayarlıyor derken tam olarak kastın nedir?
Eğer sadece o klasördekiler yerine başka klasördekileri de (yani telefondaki tüm müzikleri) görüyorsa, kullandığın programın ayarlarını kurcalayabilir yada alternatif bir program kullanabilirsin.

Mp3'lere resim ekleme derken albüm kapağıyla ilişkilendirmeyi v.s kastediyorsun sanırım.
Mp3 tagging programları o tarz şeyleri de yapıyor galiba. Hatta winamp programında bile yapılabiliyor yanlış bilmiyorsam.

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
    Konu Sahibi
evet albüm kapağı resim olacak mesela sanatçının resmi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
evet albüm kapağı resim olacak mesela sanatçının resmi.

Google'da "mp3 tagging" diye bir arat bakalım, işine yarar programlar çıkar belki.
"Tag" yani "etiketleme" dediğimiz işlem, mp3 dosyasına ekstra bilgiler (albüm yılı, sanatçı ismi, albüm adı v.s v.s) girme işlemidir.
Mp3 dosyasını sanatçı resmi veya albüm kapağı ile ilişkilendirme işlemi de bu tür etiketleme programlarının kapsamında kalıyor olsa gerek.
Google'da arattığında sadece "bilgisel" düzenleme ve etiketleme yapanların yanı sıra "resim ve albüm kapağı ilişkilendirmesi" yapan gelişmiş türde olanları da çıkacaktır eminim.

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
    Konu Sahibi
tamam buldum bir tane.şimdi başlıyorum yapmaya.yardımların için saol.birde avatarından gördüğüm kadarıyla tek başına öğrenerek bağlama mı çalmak daha kolay yoksa gitar mı.ben ulusal gemilerde çalıştığım için bayağı zamanım oluyorda öğrenmek için

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
tamam buldum bir tane.şimdi başlıyorum yapmaya.yardımların için saol.birde avatarından gördüğüm kadarıyla tek başına öğrenerek bağlama mı çalmak daha kolay yoksa gitar mı.ben ulusal gemilerde çalıştığım için bayağı zamanım oluyorda öğrenmek için

Gitarla uğraşmadığım için bilemiyorum.
Ancak bağlamanın da kursuna gitmedim, ben de kendi kendime çalmaya çalışıyorum işte.
Do-re-mi-fa-sol-la-si'nin hangi tellere basılarak çıkarıldığını internetten öğrenebilirsin zaten, az bir şeyde müzik bilgisi ve iyi bir müzik kulağın varsa bağlamayı az çok öğrenebilirsin.
Gitar daha zor olmalı. Ayrıca bana göre dünyada hiçbir enstrumanın sesi bağlama kadar yüreğe işleyemez.
O yüzden bağlamayı tavsiye ederim.

Kolaylıklar dilerim.

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah teşekkür ederim.saolasın.bu arada program tamam oldu:oke:

mfb2

mfb2

Üye
dostum programın adı mp3tag ben o pro ile şarkıları türüne göre ayırdım pop arabesk yada kendi koy bi isim beğendiğin şarkıların hepsinin türünü bir yap peşpeşe dursun :D birde albüm kapağı eklersen mp3 e fotoğraflarımda gözüküyor ben türüne göre ayırmıştım albüm veya sanatçı vs ayırabilirsin ..

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardeşim 2 saattir uğraşıyorum daha yarısı bitti.ama güzelde oluyor yanii:tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt