Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mp3 Bitrate ..
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
codblackops2
Üye
Konu Sahibi
Mp3 Bitrate ..
arkadaşlar mp3 ler için bit rate ne oluyor .mesela bir siteden müzik indircem Bitrate: 128.00 kbps yazıyor aynı şarkının başka bir download linkinde ise Bitrate: 192.00
kbps yazıyor bunların arasındaki fark nedir??
CABBAR
Üye
Ömer Arkadaşa sordum "Saniyede işlenen bit sayısıdır, ne kadar çok olursa mp3 o kadar kaliteli olur" dedi.
Arabada ya da kaliteli bir sistemde dinlemek isterseniz 320 kbps kalitesinde mp3 ler bulmanızı tavsiye ederim.Ayrıca bitrate değeri ne kadar küçük olursa boyut da o kadar küçük olur veya tam tersi.
otostopçu
Üye
320 bit te en kaliteli sesi alırsın 1080p gibi bişey bu kalite ile alakalı
Arabada ya da kaliteli bir sistemde dinlemek isterseniz 320 kbps kalitesinde mp3 ler bulmanızı tavsiye ederim.Ayrıca bitrate değeri ne kadar küçük olursa boyut da o kadar küçük olur veya tam tersi.
Evet telefon da falan fazla farketmiyor ama araba, bilgisayar vb. da aradaki fark anlaşılıyor.
Ayrıca cihazınız .flac destekliyorsa ve indirmeye uğraşırım(biraz bulması zor, torrent siteleerinde albüm şeklinde oluyor genelde ) derseniz tavsiye ederim, sanki canlı dinliyormuşsunuz gibi bir ses.
Evet telefon da falan fazla farketmiyor ama araba, bilgisayar vb. da aradaki fark anlaşılıyor.
Ayrıca cihazınız .flac destekliyorsa ve indirmeye uğraşırım(biraz bulması zor, torrent siteleerinde albüm şeklinde oluyor genelde ) derseniz tavsiye ederim, sanki canlı dinliyormuşsunuz gibi bir ses.
bende yüksek boyutlu mp3 leri 56 kbps aac formatına dönüştürme hastalığı var mesela 5 mb lik bir mp3 ü aac ye dönüştürüp öyle dinliyorum nedense beni mutlu ediyor