Haber Movie Creator Beta uygulaması yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
Movie Creator Beta uygulaması yayınlandı
merhabalar
camera 360 pro programından sonra MS yaptığı bu uygulamada çok hoşuma gitti konusu açılmamış gördüğüm kadarıyla sizinde hoşunuza gidecek kaliteli bir uygulama şuanda BETA ama hiç bir bug'unu görmedim oldukçada hızlı ...

Arz ederim.

Movie Creator Beta

LİNK:

• Beğen
Tepkiler: Gönüldaş, Rock Ve Roll ve Esendağlı

luckysleven

luckysleven

Üye
Acaba beta olmazsa ms magazaya koydurtmuyormu ?

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul ve Rainesto

caner1010

Üye
haber için teşekürler..BETA uygulama ailesine yenisi eklendi...

dakamon

dakamon

Üye
Valla herkes twitterda bu uygulamanın çıkmasına şaşırmıştı tom waren bile. Zaten bir uygulama aynı şeyleri yapıyormuş galiba buna dem vurmuştu bu wp de herşey çift çift diyordu :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
bu konuyu 14 kasım 2014'de açmıştım uygulama BETA olarak çıktı diye halen bu uygulama BETA :):)
Seni bildiği gibi yapsın MS.. :)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
W10 tp de yüklenmiyor ne garip

4MaGuS

4MaGuS

Üye
video tuner bunun aynısı zaten hem daha stabil onu indirin ikiside ms nin kendi uygulaması aynı şeyler yapılıyor sadece görsellik bunda biraz farklı, artı bir özellik yoktu en son baktığımda, bu arada braayn arkadaşın dediği gibi uygulama uzun süredir var neden ikitane olamsı ise bende anlamış değilim bakalım zamanla bekliyoruz ancak kimi zaman bu uygulamalar birleşip daha güzel şeyler çıkıyor inş. bunda da güzel şeyler çıkar

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
video tuner bunun aynısı zaten hem daha stabil onu indirin ikiside ms nin kendi uygulaması aynı şeyler yapılıyor sadece görsellik bunda biraz farklı, artı bir özellik yoktu en son baktığımda, bu arada braayn arkadaşın dediği gibi uygulama uzun süredir var neden ikitane olamsı ise bende anlamış değilim bakalım zamanla bekliyoruz ancak kimi zaman bu uygulamalar birleşip daha güzel şeyler çıkıyor inş. bunda da güzel şeyler çıkar
video tunerde kurulu bende ama ikisini birşeltirip adam gibi birşey çıkartsalar daha iyi olur.Birde videoları kaydettikten sonra kaliteyi bayağı bozuyor bozmaması lazım.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
teşekkürler

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Video Tuner ile sadece tek bir video üzerinde çalışılabiliyor. Efekt verme, kesme, filtre uygulama gibi işlemler yapılabiliyor ancak sadece Lumia ile kaydedilen videolarla çalışabiliyorsunuz. Movie Creator Beta ile birden fazla videoyu birleştirme, aralara resim koyma, metin koyma, müzik ekleme gibi işlemler yapılabiliyor ama videoların Lumia ile kaydedilmiş olması gerekiyor. Diğer telefonlarla çekilen videoları kullanamıyorsunuz. Youtube'dan indirilen bazı videoları da işleyebiliyor. Zaten eskiden Yotube videoları tek uzantılıydı. Flv olarak indiriyorduk. Şimdi hem farklı farklı iniyor. Ama Movie Creator Beta mp4 formatına dönüştürdüğünüz videoları işleyebiliyor. Ancak video işleme uygulamaları içinde şuan en yeteneklisi Movie Maker'dır. Ben ücretliyken satın almıştım ama bir ara ücretsiz olmuş yani yorumlarında okudum. Onun da birkaç eksiği var ama şuanda içlerinde en kullanılabilir en işe yarar olanı bu diyebilirim. Şuan 3,5 TL görünüyor ama parasını fazlasıyla hak ediyor zaten.

• Beğen
Tepkiler: ceza87
Uchiha İchigo

Uchiha İchigo

Üye
:maxicep:

braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
bu uygulama biraz boş daha fazla efekt olması lazım bknz imove apple'la

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız