Mousela Çoklu Seçim YUapamıyorum ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cast_never

cast_never

Üye
    Konu Sahibi
Mousela Çoklu Seçim YUapamıyorum ?
arkadaslar arkadasın pc'sınde bi sorun ve artık gına getirtti :D mouse'un sol tusuna basılı tutarak müzik veya resimleri toplu bir kare içerisine alamıyorum her müzigi resimi tek tek seciyor sizce ne yapmalıyım ???

kol@j

kol@j

Üye
mouse ayarlarına bir bak önceolmazsa şöyle seçim yap....seçeceğin sıradaki ilk dosyayı tıklaseçeceğin son dosyayı da shift tuşuna basarak tıkla iki seçim arasındaki her dosyayı seçer...ctrl tuşuna basarak tekli seçim yaptığın gibi bu sıralı seçimin içinden çıkarmak istediğin olursactrl tuşuna basarak çıkarmak istediklerini tıkla, böylece ayıklamış olursun...hayırlı maxicepler

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
denetim masasında fare ayarlarında tıklama ile ilgili bir ayarvar onu değiştir duzelir

cast_never

cast_never

Üye
    Konu Sahibi
mouse ayarlarına bir bak önceolmazsa şöyle seçim yap....seçeceğin sıradaki ilk dosyayı tıklaseçeceğin son dosyayı da shift tuşuna basarak tıkla iki seçim arasındaki her dosyayı seçer...ctrl tuşuna basarak tekli seçim yaptığın gibi bu sıralı seçimin içinden çıkarmak istediğin olursactrl tuşuna basarak çıkarmak istediklerini tıkla, böylece ayıklamış olursun...hayırlı maxicepler

saol kardesm cok tesekkur ederim .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt