mouse ile bilgisayarınızı açın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Exalans

Exalans

Üye
    Konu Sahibi
mouse ile bilgisayarınızı açın
Artık Mouse ile bilgisayarınızı kolaylıkça açabileceksiniz...

Bilgisayarı çalıştırmak için kullanılan en yaygın yöntem power düğmesine basmaktır. Ancak bu olay size zor geliyor ya da bilgisayarınızı çalıştırmak için farklı yöntemler arıyorsanız işte size bir kaç yöntem...
Bu yöntemlerle bilgisayarınızı Mouse sağ tuşu ya da klavyeden girilen bir parola ile çalıştırmanız mümkün. Bütün bu ayarlar için önce BIOS ’a girmemiz gerekecektir. Bunun için bilgisayarınız açılırken DELETE tuşuna basmanız yeterli olacaktır. BIOS da ’INTEGRATED PERIPHERALS’ bölümüne girin ve ’Power On Function’ ayarını bulun. Burada genel olarak ’Button Only’ seçeneği seçilidir. Bu kısmı ’Mouse Right’ yapmanız halinde artık bilgisayarınız Mouse sağ tıklamasıyla açılacaktır.Bir diğer alternatif ise bu bölümü ’Password’ olarak ayarlarsanız ’KB Power On Password" kısmında belirttiğiniz herhangi beş karakterlik bir parola ile makinenizi açabilirsiniz.
Bütün bu yöntemler size saçma geliyor, "Ben power tuşuma basarım makinemi açarım" diyorsanız söyleyecek bir söz yok!

pegasus_x

Üye
paylaşımın için tsk. işe yarıycak bi yontem

SelmanTE

SelmanTE

Üye
ilginç :blink:
böyle bir konu vermişsin 3 aydır ilk defa yorum almış
wallaha şaşılacak şey :off:

UndeRqRo.uNd

Üye
ben 2 senedir mc yazarak açıyorum :D

sublieutenant

sublieutenant

Üye
saçma tabii, adam power düğmesi koymuş:ehe:ehe..

şaka şaka,bilgi için teşekkürler....:spr

Ozan

Ozan

Admin
Alternatif yöntemler güzeldir, fantezidir .. :)

dreamboys69

dreamboys69

Üye
daha önce duymuştum,hatırlattıgın için sagol...

mservank

mservank

Üye
güzelmiş kasa dandik tuşlar yukarıda dolabın içinde basan kadar kolumla elim arasıda 90 derece açı oluşuyo güzel bu yöndten en kısa sürede denemeye çalışacam

matrixugur

matrixugur

Üye
guzel bişi saolllll

excelance333

excelance333

Üye
ne uğraşıyorsunuz yaw bas düüğmeye aç yaw

JrSparrow

JrSparrow

Üye
teşekkürler ilginç

miharbi1455

miharbi1455

Üye
bioas nasıl girilecek onu öğrendim:)

ahmettttt37

ahmettttt37

Üye
ilgincc

djserkan37

djserkan37

Üye
Bilgiler İçin Teşekkürler... İlginçççç.......:coold:

rapman

rapman

Üye
ya bunu yaptıktan sonra klavye yada maus bozulursa nasıl açacağız bilgisayarı ? hem power tuşuna basıp hemde şifre ikisi aynı anda oluyor mu ?

djserkan37

djserkan37

Üye
Güzel Paylaşım.Aşağıya Eğilip Power Tuşuna Basmak Yerine Bu Yöntemi Kullanmak Daha Akıllıca. :oke::ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt