Haber Mouse Defense v1.0.0.4

Sponsorlu Bağlantılar

kesasd

kesasd

Üye
    Konu Sahibi
Mouse Defense v1.0.0.4
Merhabalar,

Kısa bir zaman önce yeni bir projeye başladık. Aslında bir anda ortaya çıktı ve sadece böyle bir şey yapılmış olsa insanlara fayda sağlar mı diye düşündük. Hatırladığım kadarıyla buna benzer proje vardı bir ara.

Tabii biz bunu bir üst noktaya taşıdık. Hem web hem de mobil bağlantılı bir proje. Uygulama şöyle çalışıyor:
- Bir işiniz çıktı veya herhangi bir başka nedenle bilgisayardan uzaklaştınız. Bu sırada mekanı terk etmiş bile olabilirsiniz. Projenin web sayfasına kayıt yaptırıyorsunuz ve hesabınızı aldıktan sonra güvenliği ayarlayıp bilgisayarı özgürce bırakabiliyorsunuz.

Biri bilgisayarınızı kurcalamaya çalıştığında sistem otomatik olarak bunu algılıyor ve bilgisayarın güvende olmadığını bildiren bir email ve telefondaki uygulamasına mesaj gönderiyor. Hatta eğer gerekli izinleri web sayfasına verirseniz bilgisayarı kullanan kişinin webcam'den çekilen fotoğrafını da görebiliyorsunuz.

Şuan web sistemi ve mobil uygulama hazır BETA durumda. Test edecek arkadaşlar arıyoruz. Herhangi bir açık veya hata olmaması sistemin kararlı olması çok önemli. Aşağıda birkaç ekran görüntüsü de mevcut.

Logo veya isim olarak önerileriniz olursa lütfen yorum olarak yazın.

İndir:
Proje sayfası :

Kısa bir tanıtım videosu:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, csH, 4MaGuS ve 2 diğerleri

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Güzelmiş işe yarar şirketlerde özellikler proje geliştirenler için gizli dosyalar kirli ellere geçmez

• Beğen
Tepkiler: kesasd
4MaGuS

4MaGuS

Üye
güzel bir uygulama denemek isterim ben nasıl yapalım

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Konu için teşekkürler.
Projenizde başarılar diliyorum.
Ancak kullanıcıların bu tür bir uygulamaya güvenmesini ne kadar sağlayabilirsiniz bilmiyorum.

kesasd

kesasd

Üye
    Konu Sahibi
Son düzenleme:
csH

csH

Üye
mail adrsinizi pm atabilir misiniz

kesasd

kesasd

Üye
    Konu Sahibi
Konuya basitçe nasıl kullanıladığına dair hazırladığımız bir video ekledik izleyebilirsiniz. Tester arkadaşlarımıza bugün gerekli mail gönderilecek.Uygulama markette yerini almıştır:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Takipçi Satın Al

Üst Alt