Mouse Çalışmıyor

Konu Sahibi
Mouse Çalışmıyor
Dün bir anda mouse çalışmamaya başladı bugün yeni mouse aldım ışığı yanıyor ama çalışmıyor bir yardım edin allah aşkına

Aygıt Yöneticisinde Mouse u bul önce devre dışı bırak de sonra kaldır de pc yi kapat aç düzelir düzelmezse kasa arkasında usb yerini değiştir eğer ps/2 ise çıkısın arızalanması muhtemel

USBden Mi Bağli? Pc Kapalı Konumda İken Tak Aç Görmesi Gerek yada Zemin İle İlgili Sorun Olabilir

Konu Sahibi
Aygıt Yöneticisinde Mouse u bul önce devre dışı bırak de sonra kaldır de pc yi kapat aç düzelir düzelmezse kasa arkasında usb yerini değiştir eğer ps/2 ise çıkısın arızalanması muhtemel

bilgisayar-laptop- defalarca açıp kapattım bana mısın demedi aygıt yöneticisinde görememiştim bir daha bakayım... Sağolun

remixtik

Üye
Başka bilgisayarda deneme şansın var ise oradan bakabilirsin

Mouse Ps/2 o zaman ps/2 mouse larda kapalı konumda takıp açmak gerekir

kalitesiz birşeyse bozulmuş olabilir
------
yeri gelmişken; pc mouseleri çok ucuz fiyatlara bulunabiliyor(1-5tl) everest çakması vb. ancak aldığında bunlar 2 gün içinde işe yaramaz hale gelerek bilgisayarınızın diğer donanımlarını olmumsuz etkilemeye başlıyorlar(başıma geldiği için yazıyorum) bunun yerine 1 defa para verip iyi bir yerden iyi bir ürün alırsanız sıkıntı yaşamazsınız

Son düzenleme: