Mourinho'dan Adriano'ya Veto

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Mourinho'dan Adriano'ya Veto
nter'in yeni teknik direktörü Jose Mourinho, takımın sorunlu ismi Adriano'yu kadroda düşünmediğini söyledi. Böylece sambacının, F.Bahçe'ye transfer olmasının yolu iyice açıldı.

***​

Adriano menzile girdi

Portekizli hocanın sambacıyı istemediği öğrenildi; Fenerbahçe yönetiminin pazarlık için eli güçlendi. Transfer hen an bitebilir.

'KOŞULLAR UYGUN'
Sarı-lacivertli taraftarların içinde şu günlerde farklı bir heyecan var: Adriano! Brezilyalı oyuncuyu kadrosuna katmak için her fedakârlığa hazır olan Fenerbahçe yönetimine, menajer Gilmar Rinaldi, Fotomaç kanalıyla haber göndererek, "Adriano için koşullar çok uygun" demişti. Bu haber Fenerlileri
heyecanlandırırken, yaşanan bir gelişmeyle umutlar daha da arttı.

'ADRİANO'YU SATIN'
Sambacının bonservisini elinde bulunduran İnter'de göreve gelen Jose Mourinho'nun, sorunlu olduğunu düşündüğü Adriano'nun satılması için görüş belirttiği öğrenildi. Bu flaş gelişme Adriano için fırsat kollayan F.Bahçe'nin elini güçlendirdi. Başkan Aziz Yıldırım'ın, Brezilyalı yıldızın transferini bitirmek için kurmaylarına "Hemen harekete geçin" talimatı verdiği öğrenildi.

KAYNAK:FOTMAÇ :)

schumici

schumici

Üye
inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
:) Adriano süper bir santrafor kötü günler geçirdi..Fenere bunun gibi bir adam lazım..ama kaynak fotomac olması dusunduruyor beni:D

Altun.

Altun.

Üye
kaynak fotomaç sa gülün geçin

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Kayank Fotomaç Diye Inanmıyoruz Hatta Ben Bile Tam Inanamıyordum Ama Bi Kaç Gün önce Emre'nin Transferini Yazmıştım Yine Kimse Inanmamıştı şimdi Adam Transferin Olduğunu Kendi Diliyle Açıkladı Televizyonda.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Korkun fotomaçdan yani öyle mi:)

YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
hayır korkmak değil fotomaçın sağı solu belli olmuyor yani bi bakıyosun çok uçuyor bi bakıyosun bi transferi çok önceden tahmin ediyor. o yüzden yazdım yoksa benimde tam güvenim yok fotomaç a

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...