'Mourinho İstanbul'a gelecek ve...'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Sefer

'Sefer

Üye
    Konu Sahibi
'Mourinho İstanbul'a gelecek ve...'
Galatasaray'ın Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak çok önemli açıklamalar yaptı. Albayrak, "Mourinho, 24 Mayıs'ta İstanbul'da olacak. Burada Fatih hocamla bir araya gelecek. Hamit Altıntop konusunu konuşacaklar" dedi.



Sezonu şampiyon bitiren Galatasaray'ın en sempatik yöneticisi olan Abdurrahim Albayrak, dün akşam Habertürk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı'nın programına katıldı.

Birçok konuda sorulan sorulara cevap veren Albayrak, Sarı-Kırmızılılar'a ilk transfer müjdesini verdi. Uzun bir süredir Galatasaray'la adı anılan Real Madrid'in Türk oyuncusu Hamit Altıntop konusuna açıklık getiren Albayrak "Biz Hamit Altıntop'u daha önce de istiyorduk. Zaten Real Madrid'in hocası Jose Mourinho ve Fatih hoca çok samimi arkadaşlar. Mourinho, 24 Mayıs'ta İstanbul'da olacak. Burada Fatih hocamla bir araya gelecek. Hamit Altıntop konusunu konuşacaklar" diyerek bir anlamda yapılacak ilk transferin rotasını açıkça belirtti.

İki dev teknik adam Mourinho ve Terim'in gerçekleştireceği özel zirvede yine Sarı-Kırmızılı takımla adı anılan Nuri Şahin için de zemin yoklanacağı belirtildi.

'TERİM OLMASAYDI BORCUMUZ ARTARDI'
Fatih Terim, bizim için çok büyük şans diyen Abdurrahim Albayrak, deneyimli hoca sayesinde bu sezon yapılan transferlerde maddi ve manevi anlamda büyük başarı yakaladıklarını söyledi. "Eğer Fatih Terim olmasaydı borcumuz 20-30 milyon Euro daha fazla olurdu" diyen Albayrak "Bir çok futbolcu geldi önüne ama istemedi. Kulübe bu kadar para kazandıran bir hoca benim başımın tacıdır. Rijkaard geldi takımı 3. yaptı 'başarılıyım' dedi. Ama takımı 8. sıradan alıp şampiyon yapan adama ne diyeceksin peki. Ben 'I love you' hocamdan başka bir şey diyemem. Benim birinci görevim hocanın moralini yüksek tutmak. Hocayı kaçırmak için elinden geleni yapacaksın sonra çıkıp konuşacaksın. Hiç kimse sabahlara kadar o kamplarda olanı bilemez. Ben az mı ağladım o kamplarda stresten" şeklinde konuştu.

8 MİLYON İSTEDİLER HOCA 3.5 YOLLATTI

"Eboue transferinde Fatih Terim'in payı çok büyük. Arsenal Eboue için 8 milyon Euro istedi. İlk dakikada Fatih hocam, '3.5 milyon Euro teklif verin' dedi. Kimse cesaret edemedi, 'Hakaret olur' dedi. Neyse gönderdik ve Arsenal'den inanılmaz bir tepki geldi. Önce 6, sonra 5 e indiler. '4'e çıkaralım' dedik hoca 'Yok' dedi. En sonunda 3.5 milyon Euro'ya aldık. Melo ile anlaşma ihtimalimiz var. Ama burada da hocanın Eboue taktiğini uygulayacağız."

"FLORYA'YA NASIL GİDECEKTİK?"
"Eğer Kadıköy'de o kupayı almasaydık, Florya'ya nasıl gidicektik. Daha önce de zaten kupanın orada verileceği kararı alınmıştı. Florya'da bize bekleyen binlerce kişinin olduğu haberini aldık. Eğer oraya kupasız gitseydik, oranın emniyetini kim sağlayacaktı? Büyük bir tehlikenin geleceğini hissederek gecenin o saatinde Başbakanımızı cebinden arıyorsam ne kadar zor bir durumda kaldığımızın ifadesidir bu. Önce tebrik etti. Sonra anlattım dinledi ve bana hak verdi. 'Vali beyle görüşeceğim gerekli tedbirler alındıktan sonra alacaksınız' dedi. Fatih hocayı istedi onunla konuştu. Hepsi bu kadar."

"ALİ KOÇ'A TEŞEKKÜR EDERİM"
"Fenerbahçe yönetimi bizi maç öncesinde çok iyi karşıladı. Hepsi 'teker teker hoş geldiniz' dedi. Özellikle Ali Koç, yanıma geldi ve 15-20 dakika kaldı. Bu hareket 'İki dost takım burada maç yapacaklar' mesajıdır. Kendisi maçtan sonra en ufak bir şeyin olmaması için çok ilgilendi. Kendisine ve tüm yöneticilere teşekkür ederim. Maçtan sonraki taraftarların gerginliği hepimize zarar veriyor. İnsanları maçalara gitmekten soğutmaya başladık. Tüm kulüpler bir araya gelip barış mesajları vermeliyiz."

"ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASI'NI İSTİYORUZ"
"Türkiye'deki takımların Avrupa Kupaları'na alınmama riski çok tehlikeli. Böyle bir şeyi düşünmek istemiyoruz. Biz Fatih Terim hocamla, Şamiyonlar Ligi kupasını getirmek istiyoruz. Bütün çalışamalarımız da bunun üzerine. Ben bir şey biliyorum ki söylüyorum. İnşallah Şampiyonlar Ligi kupasını aldıktan sonra da beraber program yaparız."
 
  • Beğen
Tepkiler: arslansem


arslansem

arslansem

Üye
Bu doğru işte :)
 
Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
Adam harbi çok cana yakın :) konuşması şiveside daha bi sempatik yapıyo adamı :) Tüm konuştukları doğru yalnız şampiyonlar ligi kupası zor be kardeşim :( o kadar büyük kadro yok bizde ama yarıfinali görecek kadro var bnce yüreğiyle oynuyor bizim oyuncularımız . . .
 

Casio Murat

Üye
Hamiti, aldik bence..#
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt