Mourinho: "İlk teklif Fenerbahçe'den geldi"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mourinho: "İlk teklif Fenerbahçe'den geldi"
Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı araclığıyla "Sürdürülebilir Başarı için Liderlik Konferansı"'na katılan Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, kendisine sorulan soruları yanıtladı.

Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Çelik'in, "Yaptığımız yapıtlardan size bir "penthouse" daire verelim, ben Galatasaray'a başkan olduğum zaman takımın başına geçersiniz." teklifiyle karşılaşan Mourinho, "Galatasaray'ın bana ihtiyacı yok çünkü Fatih Terim çok iyi bir hoca." diye konuştu.

Hamit, Nuri ve Mesut çok iyi insanlar

Türkiye oyuncular hakkında kötü bir şeyler söylemenin zor olduğunu dile getiren Mourinho, "Bizim takımdaki Türkler çok iyi insanlar. Kötü bir şey söylemek oldukça zor. Mesut takımımıza büyük katkı verdi ve sportif başarıda pay sahibi oldu. Zafer herkese bağlı ve birlikte kazanılan bir durum. Real Madrid'e geleceğini söyleyen kadar onunla yaptığımız telefon görüşmesinde telefonu kapatmadığımı hatırlıyorum." dedi.

Nuri ve Hamit'in takıma iyi bir başlangıç yapamadığını söyleyen Portekizli teknik adam, "Sakat olarak geldikleri için ilk başta işler onların istediği gibi gitmedi. Sürekli ameliyat oldular. Herkes çalışırken onlar takımla birlikte gelişim sağlayamadı ve sonrasında yer bulamadılar, zorlandılar." şeklinde konuştu.

"Fenerbahçe'nin yeri ayrı"

Avrupa'da ilk olarak Fenerbahçe'den transfer teklifi aldığını açıklayan Portekizli çalıştırıcı, "O zamanlar çok gençtim, Fenerbahçe'ye gelmeyerek hata yapmışım." diyerek şaka yaptı. Mourinho, "Teklif aldığım dönemde Porto'da bulunuyordum. UEFA Kupası kazandığımız seneydi. Fenerbahçe'nin yer ayrı çünkü onlar bana ilk teklifte bulunan kulüp. Porto'da kalma kararımın ardından da Şampiyonlar Ligi'ni kazandık." ifadelerini kullandı.

Arda hakkında görüşleri

Arda hakkında görüşlerinin oldukça olumlu olduğunu belirten 49 yaşındaki isim, "Arda Şampiyonlar Ligi'nde oynamamış olabilir ama UEFA Avrupa Ligi'nde sergilediği performansla herkese ne yapabileceğini gösterdi. İspanya'da iyi bir profil çizdi. Yeteneklerini herkese gösterdi. Benim üzerimde olumlu bir etki bıraktı." dedi.

"Maçta işime odaklanırım"

Programın sunucu Acun Ilıcalı'nın, "Bu yıl oynanan tüm El Clasico maçlarında yer aldım. Katalan taraftarların en büyük ilgi odağı Mourinho oluyoru." sözlerini cevaplayan Mourinho, "Maç sırasında başka işlere ayıracak zamanım yok. Onlarla ilgilenmiyorum. O anda oyuncularımın performansını arttırmakla uğraşıyorum. Statta bulunan 90 bin kişini beni etkileyemiyorum demek." ifadelerini kullandı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt