Mourinho: "Bir gün Inter'e döneceğim"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mourinho: "Bir gün Inter'e döneceğim"
Jose Mourinho, ileride bir gün mutlaka Inter'e dönmek istediğini ama Real Madrid ile olan kontratının kalan 2 yılını tamamlanmadan ayrılmayacağını söyledi.

Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon yaptığı Inter'den 2010 yılında ayrılan Portekizli teknik adam, aynı yıl İtalya Kupası'nı ve Serie A şampiyonluğunu da kazanmıştı.

Corriere della Sera'ya yaptığı açıklamada hala sıkı bir Inter taraftartarı olduğunu belirten Mourinho, "Inter benim evim, bir gün mutlaka döneceğim. Zamanını şu an bilemiyorum. Real Madrid ile 2 yıl daha sözleşmem var. Şimdilik ayrılmayı da düşünmüyoum." ifadelerini kullandı.

Her zaman kazanmanın mümkün olmadığının altını çizen 49 yaşındaki teknik adam, "Son 10 yılda kimse benim kadar kupa kazanmadı. Sürekli başarı elde etmek bir anlamda tarih yazmaktır. İnsanlar neler yaşandığını pek hatırlamaz ama kimin kazandığını da unutmazlar. Kazanma şansınız vasa bunu kullanıp tekrar tekrar kazanmalısınız." şeklinde konuştu.

Kariyerinde üç ana hedefinin olduğunu ifade eden Mourinho, "Üç farklı takımla Şampiyonlar Ligi'ni kazanan ilk teknik adam olmak ve üç büyük ligde de şampiyonluk yaşamak istiyorum. Ayrıca Portekiz Milli Takımı ile de kupa kazanmak istiyorum." dedi.

2010 Dünya Kupası'nın ardından adı sıkça Portekiz Milli Takımı ile anılan Mourinho, tercihini Real Madrid'den yana kullanmıştı. kaynak : goal
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt