Motorola'nın son akıllı bombası: Atrix 4G!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abcdefgh12

Konu Sahibi
Motorola'nın son akıllı bombası: Atrix 4G!

Gün geçtikçe genişleyen akıllı telefon piyasasının hangi noktaya geldiğini Motorola'nın yeni akıllısı Atrix 4G gözler önüne seriyor.

Sürekli genişleyen ve teknolojik olarak çok hızlı ilerleme kateden akıllı telefon piyasasının son ürünü Atrix 4G telefonu teknolojinin ne noktaya geldiğini gözler önüne seriyor. İlk tanıtımı Tüketici Elektroniği Fuarında gerçekleştirilen Atrix 4G, Motorola tarafından Dünya'nın en güçlü telefonu olarak duyuruldu.
NVidia'nın çift çekirdekli işlemcisi Tegra 2 ve Android işletim sistemi kullanılan Atrix 4G, 1GB RAM gibi güçlü bir bellek ve qHD yüksek çözünürlüklü ekranıyla, yüksek grafik performansı sunuyor.
Motorola Atrix 4G'nin özellikleri bunlarla sınırlı kalmıyor. Motorola'nın duyurduğu en dikkat çeken özelliği ise çok ince tasarıma sahip olan dizüstü bilgisayarı oluyor. Fakat bu bilgisayarda ne bir işletim sistemi ne bir işlemci var. Özelliklerini sadece arkasına takacağınız Atrix 4G'den alıyor. Bu bağlantıyı sağladıktan sonra 13,5 saat etkin kullanım imkanı sağlanıyor ve geliştirilen weptop uygulaması sayesinde kullanım için ayrı bir masaüstü ortamı oluşturuyor.
Motorola'nın yayınladığı tanıtım filmi gerçekten telefonun ne denli yüksek teknolojide olduğunu kanıtlıyor.

kaynak:

uyduruk57

uyduruk57

Üye
motorola yapmış yine yapacağını. dışarda cep telefonu. evde dizüstü bilgisayar oluyor. pda ların geleceğine yön verecek bir fikir bence. çok pratik.:kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt