Motorola’dan 1080p ekranlı akıllı telefon geliyor: DROID DNA

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Motorola’dan 1080p ekranlı akıllı telefon geliyor: DROID DNA
Sürekli bir gelişim içerisinde olan akıllı telefon segmenti, gittikçe daha fazla insan tarafından tercih ediliyor. Milyarlara dolara ulaşan bu pazarda, çok sayıda akıllı telefon üreticisi, oldukça fazla sayıda cihazla faaliyetgösteriyor. Akıllı cep telefonu donanım bileşenleri de günden güne gelişim gösteriyor.

Bir süre önce akıllı telefonlarda 720p ekran neredeyse standart hale gelmişken, şimdi de 1080p HD ekrana sahip akıllı telefon modelleri ortaya çıktı. 1080p ekrana sahip ilk akıllı telefon Tayvan kökenli HTC‘den gelmişti. HTC Japonya için yeni akıllısı HTC J Butterfly‘ı duyurmuştu.Oppo‘dan Find 5 ve ardından Sony’den henüz resmi olarak duyurulmayan bir akıllı telefondan sonra, şimdi de Motorola‘nın 1080pekrana sahip bir akıllı telefonu ortaya çıktı.Evleaks tarafından görüntüleri sunulan yeni akıllı telefon resimden de görüldüğü üzere ABD‘de faaliyet gösteren Verizon Wireless üzerinden satışa sunulacak. HTC DROID DNA akıllı telefon Android 4.1 Jelly Bean üzerinde çalışacak. 5″ büyüklüğünde 1080p ekrana sahip olacak. 16GB dahili veri kapasitesi, 4 çekirdekli işlemci içeren Qualcomm Snapdragon S4 Pro yonga seti, microSD kart desteği, 2.020mAh batarya diğer özellikler arasında. Resmi tanıtımın yakında gelmesi bekleniyor.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve .Murat.

amcalu1

amcalu1

Üye
Tüm yeni telefonlarda snapdragon s4 ve 2gb ram moda oldu

.Murat.

.Murat.

Üye
tablette başarılılar motorola xoom 2 oldukça kullanışlı
telefonada aynı özeni gösterdiklerini umuyorum

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
haber için teşekkürler ama ülkemizde satılmayacak,motorola Türkiye ve Almanya pazarlarından çekildi.

Uruloki

Uruloki

Üye
Ayrica resimdeki htc dna isteyen baksin htc j nin verizon versiyonu resmen fotoşok yapmislar zati alttaki kapasitif tuslardan belliydi

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Motorola Tutmaz ..

erko merko

erko merko

Üye
Motorola tasarımı htc j butterfly dan çalmış :ehe

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
O kadar donanım koyuyorsun. Bari 32 gb hafıza koy.

- - - Eklendi - - -

Bi de droid dna , htc nin cihazı değil miydi?? Öyle hatırlıyorum

acuxx

acuxx

Üye
batarya yetersiz gibi ama ekran iyiymiş

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye

hemen olumsuz düşünmek yanlış olur.Çıkmasını beklemek lazım :)
ayrıca cihazın özellikleri çok iyi.buda başka bir sebep.

Ben Yinede Motorola'nin Fazla Satilmayacagini Zannediyormm =/

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Pek satmaz bencede

erko merko

erko merko

Üye
Motorola telefonları oldum olası sevmedim

Placebo-

Placebo-

Üye
Motorola ve Lg ne kadar iyi yaparsa yapsın iyi gitmiyor nedense burda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt