Motorola ve apple dan dev reklam kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
Motorola ve apple dan dev reklam kampanyası
ROKR’a dev reklam kampanyası



Motorola ve Apple işbirliği ile üretilen dünyanın ilk iTunes özellikli cep telefonu Motorola ROKR, müzik konusundaki iddiasını reklam kampanyasında da gösteriyor. Ürün için hazırlanan dev reklam kampanyasında pek çok ünlü yer alıyor.

Motorola dünyanın ilk iTunes özellikli cep telefonunu Motorola ROKR ile müzik arenasındaki gücünü bir kez daha gösterdi. Apple işbirliği ile geliştirilen model 100 adede kadar şarkı depolayabiliyor. Motorola ROKR’a tıpkı Apple iPod’da olduğu gibi PC ve Macintosh bilgisayarlardan müzik transferi yapılabiliyor.



ROKR müzik dinlerken gelen çağrılar için müziği otomatik olarak durduruyor ve görüşme sonrası kaldığı yerden devam ettiriyor. ROKR, sahip olduğu 3D stereo ses kalitesi ve 22 KHz hoparlörleri ile dikkat çekiyor. ROKR’ın canlı renkli ekranı, çalan şarkı ile ilgili albüm bilgilerini ekrana taşırken, VGA kamerası ile kaydedilen görüntülere de hayat veriyor.



Reklam kampanyasında pek çok ünlü bulunuyor



Dünyanın ilk iTunes özellikli cep telefonu olarak ses getiren Motorola ROKR, reklam kampanyası ile de dikkatleri çekiyor. Kampanya, kullanıcının en sevdiği şarkıları telefonunda saklayabilmesi mesajını oldukça esprili bir dille anlatıyor. Kendi müzik tarzlarında yıldız isimlerin yer aldığı kampanyanın ünlü oyuncuları şöyle: Madonna, Iggy Pop, Common, The Bravery, Michelle Branch, Alanis Morissette, Amerie, Little Richard, Bootsy Collins, Mya, The Used’dan Bert Mccr*cken, POD’dan Sonny Sondoval ve Notorious B.I.G.




 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

yalnızkalp31
Cevap
0
Görüntüleme
10K
yalnızkalp31
mangdaşire
Cevap
3
Görüntüleme
631
owner26
ANIL
Cevap
75
Görüntüleme
5K
15097
hikmet366
Cevap
0
Görüntüleme
1K
hikmet366


Üst Alt