Motorola Razr i xt890 Özellikleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sarimakas

Üye
    Konu Sahibi
Motorola Razr i xt890 Özellikleri

Motorola, ilk intel destekli akıllı telefonu olan 'ı Londra'da düzenlenen özel bir basın toplantısında tanıttı. İntel Medfield yongası ve 32nm teknolojisi ile üretilen yeni akıllı telefon inanılmaz bir performansa sahip. 2 Ghz hızındaki işlemci tek çekirdekli işlemciye sahip. Motorola Razr i tek çekirdekli olsa da çift çekirek işlemcili cep telefonlarından daha da hızlı olacak. Bu harika işlemciyi 1Gb ram destekleyecek.
Alüminyum çerçeve ve tasarımı ile Motorola Razr M'ye benzeyen yeni akıllı telefon 4.3 inç AMOLED ekrana sahip. Gorilla Glass teknolojisi ile korunan ekranın 540 piksel çözünürlüğü bulunuyor.
Android 4.1 İce Cream Sandwich sürümü ile gelen Razr i'nin , Jelly Bean sürümüne yükseltilebileceği belirtildi. 8 Gb dahili hafıza ile gelen Razr i, MicroSD kart desteği ile depolama alanını 32Gb'a kadar arttırma imkanı veriyor. Burada hemen şunu da belirtelim 8 Gb'lık dahili hafızanın siz yalnızca 5 Gb 'lık kısmını kullanabiliyorsunuz.
Motorola Razr i cep telefonunun kamerası ise 8 megapiksel çözünürlükte. Cihazın arka kamerası ile 1080p HD video kayıtları yapabilmeniz mümkün. Farklı ışık değerlerine sahip bir ortamda çektiğiniz objenin, patlama veya kararma yapmadan en iyi şekilde algılanması için ışık değerlerini optimize eden ( High Dynamic Range) teknolojisine sahip Motorola Razr i'nin, 3G ile görüntülü görüşmeler yapabilmeniz için bir de 0.3 mp çözünürlüğünde ön kamerası bulunuyor.
Motorola Razr i'nin diğer özellikleri ise şu şekilde:8.3 mm kalınlık, 126 gr ağırlık, ( Yakın alan iletişimi) ve (dijital cihazların birbiri ile bağlantısını sağlayan teknoloji) teknolojisi, 2000 mAh batarya.
nın ise 550$ civarında olacağı söyleniyor.



 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt