Motorola Motoluxe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mertomb

Üye
    Konu Sahibi
Motorola Motoluxe
Arkadaşlar Motorola Motoluxe almayı düşünüyorum. Biraz araştırma yaptım. Telefonun özellikleri bana yetecek kapasitede ama yine de bu telefonu kullanmış birisine danışmak istedim. Pek kullanan olmadığı için internette yorumlar yetersiz kalıyor. ses kalitesi nasıl? ekran kalitesi yeterli mi? dokunmatiği hassas mı? kamera çözünürlüğü video ve fotoğraf çekerken yeterli mi? işlemcisi yeterli mi yoksa telefon sürekli bi kasılma içersinde mi? Kullanan birisi beni aydınlatırsa çok sevinirim.

kaanslmz

Üye
kullanan yok sanırsam ama bence alma çünkü işlemcisi yeterli olmaz bi süre sonra

Tepkiler: mertomb
Motorola Motoluxe yi bilmiyorum ama bütçeniz tam nedir başka öneride olur isterseniz.

MasteLaa

Üye
Bu telefonun yerine Neo V almanı tavsiye ederim.Diyeceksin ki neden ikisi de 512 mb rama sahip ama bu telefonda Adreno 200 Gpu var..Neo V Adreno 205 Gpu ya sahip..4.0 inç ekrana ve kamerasına bakma destek 0..Neo V yi de görüyoruz Jelly Bean'ı da büyük ihtimal alacak..Ayrıca Motoluxe'nin ekranı daha büyük de olsa Neo V nin PPI değerinin ve çözünürlüğünün daha yüksek olduğunun altını çizerim..Ben Neo V al derim..Motorola alacağım diyorsan Atrix al.

15097

Üye
Ben olsam az satılan bir telefon almazdım

O-Xan

Üye
Motorola'dan uzak durmakta fayda var. Çıkardığı telefona destek vermiyor ve Türkiye'de Motorola devri kapandı bence.

61semih

Üye
telefonu deneme şansım oldu.tavsiye etmem.
daha ana menü sayfaları geçişinde kasmalar vardı.
bunu gördükten sonra çokta incelemedim.
htc one v galaxy w,ace2,xperia sola modelleine yönel bence

15097

Üye
telefonu deneme şansım oldu.tavsiye etmem.
daha ana menü sayfaları geçişinde kasmalar vardı.
bunu gördükten sonra çokta incelemedim.
htc one v galaxy w,ace2,xperia sola modelleine yönel bence
Zaten menüde kasınca insanın bir daha eline alası gelmez o telefonu.

Mobilator

Emekli Yönetici
Motorola'dan uzak durmakta fayda var. Çıkardığı telefona destek vermiyor ve Türkiye'de Motorola devri kapandı bence.
motorola'nın mobil departmanı google'a ait. yani bitmedi.

- - - Eklendi - - -

Kardeş motoluxe multimedya telefonu ama oyun vs. performansı vasat olur.

MasteLaa

Üye

motorola'nın mobil departmanı google'a ait. yani bitmedi.

- - - Eklendi - - -

Kardeş motoluxe multimedya telefonu ama oyun vs. performansı vasat olur.
Adreno 200 gpu var Galaxy Ace gibi

Tepkiler: Mobilator
Paran 750-800 falansa kesinlikle Neo V ekranı iyidir elime aldım kendi telefonumdan sonra küçük geliyor ama iyi gene ama 600 falansa kendi telefonumu öneririm daha hiç bir sorun yaşamadım illa android de demiyorsan 603 olabilir şık ve donanımı fiyata göre güzel telefon bnce

mertomb

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. bu yorumlardan sonra motoluxe e yaklaşmam zatenbütçem 700 lira kadar ve android işlemci düşünüyorum. neo v yi ve atrix i araştırıcam

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler. bu yorumlardan sonra motoluxe e yaklaşmam zatenbütçem 700 lira kadar ve android işlemci düşünüyorum. neo v yi ve atrix i araştırıcam

arkadasim ace kullandim wasat galxy w berbat
delilik yaptim gitmeyen bi tel aldim motoluxe xt615 iyiki almisim

ram gitti tel kasildi lan bu niye dondu yok..

ben telimden cook memnunum allah'a sukur ekrani 4 inc guneste bile cam gibi gorunuyor.
flash destekliyor ve kasilmiyor flash icerikli sitelerde tikir tikir.
onde kamerasi var ama kullanamiyosun 3g de. arka kamera 8 ama 5 gibi cekiyor.
kasa muhtesem samsung gibi plastik ve kus gibi degil.
her goren soruyo birader bu ne.

ekran dokunmatigi muhtesem iphone da kullandim ayni hicbir fark yok goruntu demiyorum algilama tikir tikir..

sonraa ledi cok guzel dikkat cekiyor

sorun soyleyim eksik yani arka batarya kapagi soyuluyor yavas yavas.
guzel bir telefon ben telefonumu cok sevdim samsung gibi oyuncak gibi durmuyor dahada almam zaten parama yazik.

- - - Eklendi - - -

neo da tipsiz aga gorsellikde onemli bi yerde..

- - - Eklendi - - -

ben hd oyun acarm aga dersen

cok ram isteyrn uygulamalar kullanirim dersen

durmadan stok rom yuklerim deliyim ben dersen ALMA BU TELEFONU

telefon insanin kisiligini yansitir bi yerde cunku ihtiyaca gore farkli teller aliriz

- - - Eklendi - - -

2.3.7 ile geliyor cihaz bilginiz olsun.

- - - Eklendi - - -

bazi arkadaslar motorolayi ayni eski motorola gibi goruyorlar ama cidden cok farkli...

klavye sovalyeleri de var arada adam iki sayfa aciyor bunun ram bu kadar bunun ram bu kadar bu kesin iyidir.

DIYOR VE GIDIP ALIYOR.

telefonu bi eline al bak incele bi elinede diger teli al ram ve islemci sovalyelerine kanma.

o kadar ram islemci hizi cift cekirdek istiyosan sen telefon alma adi ustunde telefon bu.

te- le- fon...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...