MOTOROLA MOTOLUXE XT615 Kullananlar Bakarmısınız...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_arslan_

_arslan_

Üye
    Konu Sahibi
MOTOROLA MOTOLUXE XT615 Kullananlar Bakarmısınız...
Arkadaşlar 1 Hafta İçerisinde Motorola Motoluxe Almayı Planlıyorum.Motoluxe Kullananlar Varsa Nasıl Bir Telefon Olduğu Hakkında Bilgi Verebilirmi...
Eğer Tavsiye Etmiyorsanızda Maximum 650 TL'lik Telefon Önerebilrmisiniz?
Şimdiden Teşekkür Ederim Hepinize...

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Galaxy w de güzeldir :) öneririm ;)

Kerim.

Kerim.

Üye
sakin alma onu.berbat telefon.galaxy w al;)

• Beğen
Tepkiler: 61semih
_arslan_

_arslan_

Üye
    Konu Sahibi
Tavsiyeniz İçin Teşekkür Ederim Ama Neden Almamam Gerektiğinide Yazarsanız Çok İyi Olur...

_arslan_

_arslan_

Üye
    Konu Sahibi
Ben Karar Verdim Motorola Atrix Alacağım :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
'Bencede' Su Siralar Motorola'dan Biraz Uzak Durmak Gerek ..

Neden Mi .? Google Amca Onuda Satin Aldi .. Bayagi Bir Koklu Degisimler Olacaktir .. :]

• Beğen
Tepkiler: _arslan_
15097

15097

Üye
Yok öyle birşey.Ben kullanıyorum.Kendi launcherı oyle ama andorıd marketten herhangı bır launcher yukluyorsun.Cihaz ucuyor.
Ne demek yok öyle bir şey kardeşim kendi ağzınla söylüyorsun cihazın kendi launcheri öyle diye.Orjinali öyleyse tamam daha tartışmaya gerek yok.

• Beğen
61semih

61semih

Üye
Tavsiyeniz İçin Teşekkür Ederim Ama Neden Almamam Gerektiğinide Yazarsanız Çok İyi Olur...
elecrta world te bir inceliyim dedim (mağzanın açılışında)hiç kullanılmamış telefonu ilk ben denedim ana menüde bile kasmalar sözkonusuydu.
bundan sonrada fazla incelemedim zaten.

wonder yada atrix al

• Beğen

klnm

Üye
ben aldım arkadaslar süper telefon hafıza kartının birazını ram yaptım süper oldu menüde hiç bir kasma yok yalan o bnmki neden yapmıyor o zaman

med07

Üye

Ne demek yok öyle bir şey kardeşim kendi ağzınla söylüyorsun cihazın kendi launcheri öyle diye.Orjinali öyleyse tamam daha tartışmaya gerek yok.

Tamam haklısın cıhazın launcherı kotuyse cıhaz kasan bır teldır.Yanı bır netbooka vista kuracagız ondan sonra cıhaz kasıyor dıyecegız.Ama aynı cıhaza wındows 7 veya xp kurdugunuz zaman cıhaz gayet hızlı calısır.Yanı her turlu tartısmaya acıktır.Gayet en basıt bır launcherla cıhaz gayet hızlı ve stabıl calısıyorsa daha ne.Dogru ya size gore iphone 3 glaxy 3 ten ıyıdırbu mantıkla .Hıcbır programda kasmıyor nasılsa.Glaxy 3 her turlu kasacak bırsey buluruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt