Motorola Moto G Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Hahahhaha. 1320 den sonra bu oyuncak gibi yav :) :) :)

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer
dayannight

dayannight

Üye
Bir forumda moto g tavsiyesi istenmiş birine yazılan yazı yazan arkadaşa teşekkür ederim :l

Bence Kesinlikle alınmaya değmez.

-Kamerası çok kötü. Discovery , S4 Mini , ( 7 aylık )Z1 ile kıyasladım ve hem daha net hem de daha canlı ( HDR ile ) fotoğraflar verdiğini gördüm.
-Ayrıca fiyatı da oldukça pahalı. (580-650 TL)
-Bataryası hiç dayanmıyor. 2070 Mah bataryası var ve telefonu hiç kullanmadığınızda 3 gün gidiyor. Günlük 1 saat telefon görüşmesi yaptığınız da ise 1,5 gün tamamlıyor.
-Hiçbir yerde kılıfı bulunamıyor. En son 1 TL ye hepsiburada'dan orjinal Flip Cover aldım.
-Kulaklık çıkışı o kadar kötü ki 10 TL lik kulaklıkta bile neredeyse bir EarPods kalitesi alabiliyorsunuz.
-Ayrıca güncelleme desteği oldukça kötü , yeni çıkacak olan Android L (5.0) güncellemesini ilk alan telefonlardan biri olacak.
-Ön kamerası desen fiyasko . Bu fiyata ön kameralı cihazların %80 i VGA ile 1 MP çözünürlük arasında.
-Konuşma Hoparlörleri(kulağınıza dayadığınız) rezalet. Otobüsün o tıklım tıklım insanla dolu kalabalık sesinde arkadaşımla kulaklık olmadan konuştum. Gayet net.
-Ayrıca wifi da bi o kadar kötü . S4 'ün çekemediği yerde 2 diş çekiyor. ( iphone 5S ile de kıyasladığımda ise aynı değerde idi. )
-1 GB RAM resmen çöp. Telefonlarda genelde 1GB ram'in en fazla 440'ı boş olarak durur. ( bir uygulama çalıştırmadığınızda menüde beklerken. ) Bunda 580 i gördüm.(Cihazımda root yetkisi yok.)
-Ekran parlaklığı da berbat , güneşli havalarda yolunu şaşırmadan elini kapatmadan rahatlıkla görünüyor.
-2 Sim kartlı oluşu resmen saçmalık boşuna telefonda delik oluşturuyor.
-Hafıza kartı olmayışı ve 16 gb oluşu resmen çöp . OTG destekli bir telefonda böyle şeyler çok eksik olmuş. 13 tane oyun ve bir sürü uygulama kurulu 5 GB boş alanım var. Müzik , resim gibi verileri cloud veya USB nize kablo yardımı olmadan atabilmeniz ise resmen ölü bir özellik.
doğru yazmış bu telefon 550 liraya kadar alınabiliyor fiyatına göre iyi diğer markaların aynı özelliklerdeki telefonlarından bu verim alınmaz.Tek kötü tarafı kamerada çekilen resimleri yaklaştırınca iyi durmuyor.Fiyatına göre çok iyi telefon.

caps6

caps6

Üye
bende sonunda o kadar araştırıp fiyatı çok uyguna geldiğinden moto g aldım.Aranıza katılmış oldum.Kamerada yakınlaştırması hariç telefonu beğendim.Fiyat olarak 520 ye geldiğinden telefondan memnunum:D
ekranı 200 lira karşılığı teleservise yaptırıyorum 2 gün bekletiyorlar yarın alacam bakalım
bu teleservis yüzünden motoroladan soğudum yemin ederim ya
ayrıcı telefon hiç bir şeyi hiçbir yerde yok ve teleservise mahkumuz şarj aletim bozuldu garanti kapsamında yenisini vermediler 40 liraymış yenisi :/(
ekranlar pahalı oluyor genelde

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: lazye
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Hayırlı olsun :)

lazye

lazye

Üye
Hayırlı olsun :) hoşgeldin aramıza :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
bende sonunda o kadar araştırıp fiyatı çok uyguna geldiğinden moto g aldım.Aranıza katılmış oldum.Kamerada yakınlaştırması hariç telefonu beğendim.Fiyat olarak 520 ye geldiğinden telefondan memnunum:D
ekranlar pahalı oluyor genelde
Servis dışında ekran zaten bulman imkansız servisde 200 lira komple ekran :)

Hoşgeldin aralarına :(

caps6

caps6

Üye
hoşbulduk motorola aksesuarları zor bulunuyor sağlam kılıf lazım hangi kılıf alayım bu telefona genelde iphone samsung birde tutturmuşlar discovery

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Ne kılıf ne jelatin ne ajsesuar var :D en rahatı

caps6

caps6

Üye
en iyisi öylede düşerse felan masraf çıkarmasın:D 200 lira alıyorlarmış

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Benimki çok düştü :D

caps6

caps6

Üye
iyi şanslısın kırılmamış:D kılıfla telefon kullanmayı sevmiyorummoto g nin yenisi çıkmış pek beğenmemişler galiba yorumlara baktımmoto g de otg olunca sd kart için dönüştürücü aldım. 16 gblık sd kartv ardı boşa gidecekti aynı zamanda usb olarak da kullanabiliyorum.usb bellek olarakta bilgisayara takılıyor.16 gb yetmezse resim ,mp3 vs. sd karta atarım.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
hoşbulduk motorola aksesuarları zor bulunuyor sağlam kılıf lazım hangi kılıf alayım bu telefona genelde iphone samsung birde tutturmuşlar discovery
S-line al telefon kaba durur ama korur

Grip shelle 20 lira verme. Hiç kormuyo ben 50 lira vermiştim

caps6

caps6

Üye
TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Ne zaman Android L güncellemesi arkadaşlar? :D

lazye

lazye

Üye