Motorola Moto G Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

slmtk

Üye
iste onu diyorum dier telefonlar gibi biryere oyamiyolar mi mesela s3 un neresinde biliyor musun ?

slmtk

Üye
iste onu diyorum dier telefonlar gibi biryere oyamiyolar mi mesela s3 un neresinde biliyor musun ?niye koymuyolar

slmtk

Üye
anlamadim kardes

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Elini biraz açık tut yataydada oynayabilirsin ben genlde yatay kullanirim

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Digerlerinde iki kenarda bunda bir kenarda

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Alicı degil anten önemli

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Bi sekilde uzatılabilirse cekim gucu artar

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Selamun aleyküm. Bir arkadaşıma bugün aldık telefonu. Ekran koruyucu bulması zor olduğu için şimdilik üzerindekini kullanmayı düşünüyor. Önceki sayfalarda üzerindeki M logosunun nasıl yok edildiği açıklanıyordu fakat bulamadık. Anlatır mısınız?

ismail

ismail

Üye
Selamun aleyküm. Bir arkadaşıma bugün aldık telefonu. Ekran koruyucu bulması zor olduğu için şimdilik üzerindekini kullanmayı düşünüyor. Önceki sayfalarda üzerindeki M logosunun nasıl yok edildiği açıklanıyordu fakat bulamadık. Anlatır mısınız?
m logosu nerde bende yok. üzerinde küçük bi kağıt var onu sökceniz biliyonuz demi

Moto_G

Üye
İlk başka m logosu değilde alttaki yazıları ıslak mendille çok silerek çıkıyor m logosunuda biraz tırnakla kazıyarak sil çizmeden ben jelatin alana kadar öyle kullandım. 3 jelatin+çok güzel bir kılıfla beraber 18 tlye aldım internetten.
m logosu nerde bende yok. üzerinde küçük bi kağıt var onu sökceniz biliyonuz demi
Sökmeye gerek yokki kardeşim alana kadar zaten birde kaliteli bir şey :D
İlk telefonda böyle olur şeyler .
İsim değişmissin hayırlı olsun :D

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR ve -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
İlk başka m logosu değilde alttaki yazıları ıslak mendille çok silerek çıkıyor m logosunuda biraz tırnakla kazıyarak sil çizmeden ben jelatin alana kadar öyle kullandım. 3 jelatin+çok güzel bir kılıfla beraber 18 tlye aldım internetten.
O zaman ben jlatinsiz kullanıyorum

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

Telefon ilk alındığında üzerindeki kağıdı diyoruz. Onun üstünde M logosu var. Islak mendille biraz uğraşarak sildik. Ekran koruyucu bulana kadar o şekilde kullanacak.

İlk başka m logosu değilde alttaki yazıları ıslak mendille çok silerek çıkıyor m logosunuda biraz tırnakla kazıyarak sil çizmeden ben jelatin alana kadar öyle kullandım.

Sağ ol. Şu an dediğin gibi kullanıyor.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
Telefon ilk alındığında üzerindeki kağıdı diyoruz. Onun üstünde M logosu var. Islak mendille biraz uğraşarak sildik. Ekran koruyucu bulana kadar o şekilde kullanacak.

Sağ ol. Şu an dediğin gibi kullanıyor.
Ben direk yıfşırıp attım onu :) ekran koruyucusuz kullanıuom o zaman ben
ben ne güzel ekran koruyucusuz kullandığımın farkında değildim :D siz farkettirince sipariş verdim :D

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Ben direk yıfşırıp attım onu :) ekran koruyucusuz kullanıuom o zaman ben
ben ne güzel ekran koruyucusuz kullandığımın farkında değildim :D siz farkettirince sipariş verdim :D
adama boşuna masraf çıkardınız :Dbiri şu romu deneyebilir mi?çift sim destekliyor mu?

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer, GuiTaRisT111 ve -Börteçine-

Üst Alt