slmtk
Üye
neden boyle sorunu var dier telefonlarda yok heraldeEğer 1 diş çekiyorsa bazen kopma yaşanabilir ama 2 diş çekiyorsa 1 dişe düşer hizda sorun olmaz
neden boyle sorunu var dier telefonlarda yok heraldeEğer 1 diş çekiyorsa bazen kopma yaşanabilir ama 2 diş çekiyorsa 1 dişe düşer hizda sorun olmaz
Alıcı tam tepede ve sizde alıcıyı komple önünü kesiyorsunuz normal bir şeyneden boyle sorunu var dier telefonlarda yok heralde

Koymamışlar işte arkadaş neyi üsteliyosuniste onu diyorum dier telefonlar gibi biryere oyamiyolar mi mesela s3 un neresinde biliyor musun ?

İlk telefonda böyle olur şeyler .iste onu diyorum dier telefonlar gibi biryere oyamiyolar mi mesela s3 un neresinde biliyor musun ?niye koymuyolar
Teşekkürler. Ama diğer telefonlarda alıcı ne tarafta onu anlamadım biliyor musunuz ?Elini biraz açık tut yataydada oynayabilirsin ben genlde yatay kullanirim
m logosu nerde bende yok. üzerinde küçük bi kağıt var onu sökceniz biliyonuz demiSelamun aleyküm. Bir arkadaşıma bugün aldık telefonu. Ekran koruyucu bulması zor olduğu için şimdilik üzerindekini kullanmayı düşünüyor. Önceki sayfalarda üzerindeki M logosunun nasıl yok edildiği açıklanıyordu fakat bulamadık. Anlatır mısınız?
İlk başka m logosu değilde alttaki yazıları ıslak mendille çok silerek çıkıyor m logosunuda biraz tırnakla kazıyarak sil çizmeden ben jelatin alana kadar öyle kullandım. 3 jelatin+çok güzel bir kılıfla beraber 18 tlye aldım internetten.Selamun aleyküm. Bir arkadaşıma bugün aldık telefonu. Ekran koruyucu bulması zor olduğu için şimdilik üzerindekini kullanmayı düşünüyor. Önceki sayfalarda üzerindeki M logosunun nasıl yok edildiği açıklanıyordu fakat bulamadık. Anlatır mısınız?
Sökmeye gerek yokki kardeşim alana kadar zaten birde kaliteli bir şeym logosu nerde bende yok. üzerinde küçük bi kağıt var onu sökceniz biliyonuz demi
İsim değişmissin hayırlı olsunİlk telefonda böyle olur şeyler .

O zaman ben jlatinsiz kullanıyorumİlk başka m logosu değilde alttaki yazıları ıslak mendille çok silerek çıkıyor m logosunuda biraz tırnakla kazıyarak sil çizmeden ben jelatin alana kadar öyle kullandım. 3 jelatin+çok güzel bir kılıfla beraber 18 tlye aldım internetten.
Sökmeye gerek yokki kardeşim alana kadar zaten birde kaliteli bir şey
İsim değişmissin hayırlı olsun![]()
m logosu nerde bende yok. üzerinde küçük bi kağıt var onu sökceniz biliyonuz demi
İlk başka m logosu değilde alttaki yazıları ıslak mendille çok silerek çıkıyor m logosunuda biraz tırnakla kazıyarak sil çizmeden ben jelatin alana kadar öyle kullandım.
Ben direk yıfşırıp attım onuTelefon ilk alındığında üzerindeki kağıdı diyoruz. Onun üstünde M logosu var. Islak mendille biraz uğraşarak sildik. Ekran koruyucu bulana kadar o şekilde kullanacak.
Sağ ol. Şu an dediğin gibi kullanıyor.
ekran koruyucusuz kullanıuom o zaman ben
ben ne güzel ekran koruyucusuz kullandığımın farkında değildimİlk başka m logosu değilde alttaki yazıları ıslak mendille çok silerek çıkıyor m logosunuda biraz tırnakla kazıyarak sil çizmeden ben jelatin alana kadar öyle kullandım. 3 jelatin+çok güzel bir kılıfla beraber 18 tlye aldım internetten.
Sökmeye gerek yokki kardeşim alana kadar zaten birde kaliteli bir şey
İsim değişmissin hayırlı olsun![]()
siz farkettirince sipariş verdim 
adama boşuna masraf çıkardınızBen direk yıfşırıp attım onuekran koruyucusuz kullanıuom o zaman ben
ben ne güzel ekran koruyucusuz kullandığımın farkında değildimsiz farkettirince sipariş verdim
biri şu romu deneyebilir mi?çift sim destekliyor mu?
sen niye denemiyonadama boşuna masraf çıkardınızbiri şu romu deneyebilir mi?çift sim destekliyor mu?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız