UpOneTR Üye TeknoÖmer' Alıntı: Güncellesem mi @Sukut-u Hayal? Genişletmek için tıkla ... Dilurduğun kabahat
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: hacılar bu ehndroid romunun linki mi kırık benmi beceremedim Genişletmek için tıkla ... O nasıl bir rom O nasıl bi rom ismidir yahu ilk kez duydum
Metalci Melek' Alıntı: hacılar bu ehndroid romunun linki mi kırık benmi beceremedim Genişletmek için tıkla ... O nasıl bir rom O nasıl bi rom ismidir yahu ilk kez duydum
Moto_G Üye TeknoÖmer' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız İnanmadım. Genişletmek için tıkla ... Bende korktum burda konu açtım türkiyedende toplanacakmı diye
TeknoÖmer' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız İnanmadım. Genişletmek için tıkla ... Bende korktum burda konu açtım türkiyedende toplanacakmı diye
UpOneTR Üye Moto_G' Alıntı: Bende korktum burda konu açtım türkiyedende toplanacakmı diye Genişletmek için tıkla ... Bosuna korkmuşsun Türkiyede öyle kolay kolay toplayamazlar satış durur sadece sende illaki bulurdun
Moto_G' Alıntı: Bende korktum burda konu açtım türkiyedende toplanacakmı diye Genişletmek için tıkla ... Bosuna korkmuşsun Türkiyede öyle kolay kolay toplayamazlar satış durur sadece sende illaki bulurdun
Moto_G Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Bosuna korkmuşsun Türkiyede öyle kolay kolay toplayamazlar satış durur sadece sende illaki bulurdun Genişletmek için tıkla ... Öylede işte dedim almadan önce bir sorayım
Sukut-u Hayal' Alıntı: Bosuna korkmuşsun Türkiyede öyle kolay kolay toplayamazlar satış durur sadece sende illaki bulurdun Genişletmek için tıkla ... Öylede işte dedim almadan önce bir sorayım
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Cm11de durum çubuğuna çift tıklayınca ekran kapanıyor Genişletmek için tıkla ... Günaydın
Metalci Melek' Alıntı: Cm11de durum çubuğuna çift tıklayınca ekran kapanıyor Genişletmek için tıkla ... Günaydın
UpOneTR Üye TeknoÖmer' Alıntı: @Sukut-u Hayal güncelleme sonrası Status Bar'da takılma var. Genişletmek için tıkla ... Nasıl yani ? Ben hiç karşılaşmadım
TeknoÖmer' Alıntı: @Sukut-u Hayal güncelleme sonrası Status Bar'da takılma var. Genişletmek için tıkla ... Nasıl yani ? Ben hiç karşılaşmadım
TeknoÖmer Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Nasıl yani ? Ben hiç karşılaşmadım Genişletmek için tıkla ... Aşağı çekerken takılıyor. Bu arada güncelleme öncesi ve sonrası ram farkı:
Sukut-u Hayal' Alıntı: Nasıl yani ? Ben hiç karşılaşmadım Genişletmek için tıkla ... Aşağı çekerken takılıyor. Bu arada güncelleme öncesi ve sonrası ram farkı:
UpOneTR Üye TeknoÖmer' Alıntı: Aşağı çekerken takılıyor. Bu arada güncelleme öncesi ve sonrası ram farkı: Genişletmek için tıkla ... Bende hiç takılmıyor Ram bende genelde 150 felan boş kaliyo ben hicbir uygulamayı kapatmam ve takilmada yaşamıyorum.
TeknoÖmer' Alıntı: Aşağı çekerken takılıyor. Bu arada güncelleme öncesi ve sonrası ram farkı: Genişletmek için tıkla ... Bende hiç takılmıyor Ram bende genelde 150 felan boş kaliyo ben hicbir uygulamayı kapatmam ve takilmada yaşamıyorum.