Motorola milestone acil yardımm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asi_mardini

asi_mardini

Üye
    Konu Sahibi
Motorola milestone acil yardımm
Selam arkadaşlar benim baya bir sorum olacak geçen hafta motorola milestone droid aldım yardımınıza ihtiyacım var
1.) telefonumdaki resim video ve müzikleri bluetooth üzerinden nasıl yolayacam okadar ardım bulamadım gönder yolla felan gibi hiçbirşey yok ala biliyorm ama gönderemiyorum
2.)telefon android ben bu telefona oyun program vs. Nasıl atacam genelde market diyrlar ama bende market yok telefonu teknosa dan aldım
3.)telefonumdan wifi üzerinden internete bağlanıyorum 10 dakika geçmiyor bağlantı gidiyor sadece telde değil iki tane laptap var onlardada gidiyor modemin fişini çekip tekrar taktıktan sonra geri geliyor internetim normalde kesilmiyor sadece telefondan girince kesiliyor anlayamadım ne iştir en kısa zamanda cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler..

WOLFPACK

WOLFPACK

Üye
Dostum ilk iki sorunun cevabını aşagıdaki blogdaki uygulamaları telefonuna kurman lazım örneğin bluetooth file transfer uygulama yüklemek için en son iki mağaza uygulaması var onları kullan. Üçüncü probleminde ise bence modemini değiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...