WOLFPACK
Üye
Motorola Milestona 1 senelik Teknosa Garantisi kulaklık hariç tüm kutu içerği = 600 TL
Geçen sene aralık ayında teknosadan alınmış motorola milestone satılıktır.
Telefonun içinde 8GB hafıza kartı bulumaktadır, youtube facebook gibi sosyal ağlara rahatlıkla erişebilmekte android marketten hertürlü uygulama indirilebilmektedir.
Telefonda Froyo 2.2 işletim sistemi bulunmaktadır. Garantisi devam ettiğinden herhangi bir "Root" işlemi yapılmamıştır.
Ekranı çizilmelerden korumak için ekran jelatini bulunmaktadır istenirse çıkartılabilinir.
Telefon sürekli kılıf içinde ve kulaklıkla kullanılmıştır. Eziği, çiziği, darbesi düşmüşlüğü yoktur.
Kulaklık hariç telefona ait tüm aksesuarlar mevcuttur alıcıya gönderilecektir.
Kargo masrafı bana aittir.
Takas teklif etmeyiniz lütfen.
Geri iade kabul etmiyoruz.
Telefonun içinde 8GB hafıza kartı bulumaktadır, youtube facebook gibi sosyal ağlara rahatlıkla erişebilmekte android marketten hertürlü uygulama indirilebilmektedir.
Telefonda Froyo 2.2 işletim sistemi bulunmaktadır. Garantisi devam ettiğinden herhangi bir "Root" işlemi yapılmamıştır.
Ekranı çizilmelerden korumak için ekran jelatini bulunmaktadır istenirse çıkartılabilinir.
Telefon sürekli kılıf içinde ve kulaklıkla kullanılmıştır. Eziği, çiziği, darbesi düşmüşlüğü yoktur.
Kulaklık hariç telefona ait tüm aksesuarlar mevcuttur alıcıya gönderilecektir.
Kargo masrafı bana aittir.
Takas teklif etmeyiniz lütfen.
Geri iade kabul etmiyoruz.