Motorola Defy yardım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dönüş yok

Üye
    Konu Sahibi
Motorola Defy yardım ?
arkadaşlar dün günün ürünü olarak gittigiyordan motorala defy aldım 614 liraya 824 den indirmişler 75 adet satıldı.. ben yıllardır nokia dan başka tel kullanmadım şu anda c7 var bunu da kardeşim kullanacak ancak hem telefonu bilmiyorum iyi mi kötü mi hem fiyatı uygun mu hem de asıl sorun androidi hiç kullanmadım bilmiyorum nasıl oyun yüklenir program yüklenir nelere dikkat etmek lazım hem bunlarla ilgili hem de tel ilgili görüş ve ufak tüyolar alırsam sevinirim teşekkürler ...

61semih

61semih

Üye
iyi seçim olmuş hemde o fiyata.bence sen al o telefonu su felanda gecırmıyor.sağlamlıkta en iyi telefon.

• Beğen
Tepkiler: dönüş yok

dönüş yok

Üye
    Konu Sahibi
telefonu aldım ama henüz inceleme fırsatım olmadı çok teşekkür ederim arkadaşım

61semih

61semih

Üye
oyun yukleme konusunda sıkıntı yok android martketten kategorılerden secıp ındır dıyorsun o ındırıp kuruyor zaten oyun program vs..tabıkı ucretsız olarak gmail hesabı alman ve android markete bu hesaptan gırmen gerekıyor.
market dısından da maxıcep ten android kısmından ındırdıgın oyunları telefona atıp dosya yonetıcısınden secmen yeterlı kurmak ıcın.bazı oyunlarda SD data denılen klasorlerı ayrıca dosyayı paylaşanın belirteceği sd karttaki ilgili bolume kopyalaman yeterli

• Beğen
Tepkiler: dönüş yok

dönüş yok

Üye
    Konu Sahibi
peki bunun versiyonunu nasıl yükseltecegim telefonun belli başlı bi ayarı var mı acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt