Motorola Atrixte farkettiğim mütiş özellik :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye
    Konu Sahibi
Motorola Atrixte farkettiğim mütiş özellik :)
Arkadaşlar biraz önce atix multimedia duckta şarj olurken arkadaki portlar sadece flash bellek için düşünmüştüm bi anda aklıma fikir geldi su bilgisayarın mausesini bağlıyım diye bağladığımda gözlerime inanamadım mausee telefona geçti bide klavye bağlıyım bakayım dedım aynı sekıl oda sorunsuz şekilde çalıştı.mutiş bir özellik bu bana göre (kusura bakmayın daha onceden bilenler olabilir ben 1 ay sonra farkettım bu özelliği paylaşmak istedim) Hepsi burada'dan alan kişiler bilir yanında duck veriyor onunla oluyor bu olay hayırlı akşamlar :)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

codblackops2

codblackops2

Üye
usb otg deniliyor ona :evet:

Yani usb-on-the-go

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Güzelbir özellik

BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye
    Konu Sahibi
Kusura bakma yeni gördüm bu özelliği hiç beklemiyordum ondan bu kadar sevindim :D

paradox07

paradox07

Üye
Ooo muhteşem bi özellikmiş :) alırsam ben de denerim inşaallah :)

BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye
    Konu Sahibi
Ooo muhteşem bi özellikmiş :) alırsam ben de denerim inşaallah :)
En güzelide oyunlarda o zevki almak :) bide onu hdmı ile tvye bağlayıp oyun oynadığını duşunursek gerçekten çok güzel bi özellik :)

paradox07

paradox07

Üye
En güzelide oyunlarda o zevki almak :) bide onu hdmı ile tvye bağlayıp oyun oynadığını duşunursek gerçekten çok güzel bi özellik :)

gerçekten çok güzel :) peki tablete bağlayabilir miyiz?herhangi bi fikrin var mı?

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Duck dediğin ne yaw

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
budur kardeş hbdan alırsan yanında zaten veriyor

war bende saol :D adını bilmiyordum sadece ..!! mause falan bağladım süper bide dice playerde video oynatırken ekranı kuçuk yapıp menülerde gezinebiliyorsunuz onu bilmeyen varmıydı ?

ney27

Üye
hd tv ye bagladıgında weptop menusunu secdiginde lepdobun kücüük bir versiyonu gibi kullanıyorsun buna birde kılavye ve mause birde hopörleri bagladınmı kablosuz internetin de varsa gerçekten harika bir alete dönüsüyor

BatuhanOzalp77

BatuhanOzalp77

Üye
    Konu Sahibi
hd tv ye bagladıgında weptop menusunu secdiginde lepdobun kücüük bir versiyonu gibi kullanıyorsun buna birde kılavye ve mause birde hopörleri bagladınmı kablosuz internetin de varsa gerçekten harika bir alete dönüsüyor

Aynen dediğin gibi oluyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt