Motorola Atrix mi Sony Xperia Sola mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
halitozken

halitozken

Üye
    Konu Sahibi
Motorola Atrix mi Sony Xperia Sola mı ?
evet arkadaşlar başlıkta da belirtmiş olduğum gibi yorumlarınızı bekliyorum.

Kerim.

Kerim.

Üye
sola

ege099

ege099

Üye
Sola

sezai1821

sezai1821

Üye
sony xperıa sola

Sarangni

Sarangni

Üye
Atrix kullanıcısına olarak Atrix. Ram, ekran, işlemci ve fiyat olarak çok daha iyi

sezai1821

sezai1821

Üye
atrix de ısınma olduğunu söylüyorlar odunu da geçelim sar değeri çok yüksek bozulsa elinde kalır yaptıramaz sin parça bulamazsın

Sarangni

Sarangni

Üye
atrix de ısınma olduğunu söylüyorlar odunu da geçelim sar değeri çok yüksek bozulsa elinde kalır yaptıramaz sin parça bulamazsın

Aşırı ısınma yok her akıllı cihaz kadar ısınıyor.

Sar değeri yüksek değil kim diyorsa yanlış diyor 0.87 değer.

Atrix servisi var kim diyor bozulur elinde kalır.

Siz yinede Atrix almayın. Gidin işlemcisinin, remi, ekranı ve sistemi daha düşük olan Sola ve Ace alınan üstünde 200 - 250 TL daha fazla ödeyin.

Atrix tek sorunu güncelleme oda costum rom ile çözülürüyor

sezai1821

sezai1821

Üye
motorola türkiyede faliyete sonlandi destek ve yazılım la ilgili belirsizlik var

Sarangni

Sarangni

Üye
motorola türkiyede faliyete sonlandi destek ve yazılım la ilgili belirsizlik var

Motorola dünyanın çoğu yerinde kendi ofislerini kapatıyor bu demek değildir ki teknik destek verilmeyecek resmi distribütörlerle yoluna devam ediyor. Her türlü teknik ve yazılımlar destek veriliyor.

Ayrıca çoğu firma teknik desteği distribütörlerle verdiriyor.

sezai1821

sezai1821

Üye
kardeşim bak şunu söylüyorum garanti bittik ten sonra bozulur ise gidip de motorola gibi telefonu her yerde yaptıraman parça bulacan da telefoncu ya getireceksin de

- - - Eklendi - - -

kardeşim bak şunu söylüyorum garanti bittik ten sonra bozulur ise gidip de motorola gibi telefonu her yerde yaptıraman parça bulacan da telefoncu ya getireceksin de

Sarangni

Sarangni

Üye

- - - Eklendi - - -

Garantisi bitse bile yetkili servis ücreti karşılığında parçayı değiştirir. Yoksa da onlar bulup getirir zamanında Kore'den batarya bile getirdiler benim cihaz için.

Bunlar akıllı cihaz sıradan telefoncuya parçasını bulup güvenip teslim edemezsiniz.

Sizin bahsettiniz çok ekstrem bir durum. Çoğu kişiden garanti bitmeden elindeki satıp cihaz alıyor.

sezai1821

sezai1821

Üye
gaziantep gibi bir yerde var mi servisi

- - - Eklendi - - -

sence

Sarangni

Sarangni

Üye
gaziantep gibi bir yerde var mi servisi

- - - Eklendi - - -

sence

Kargoyla bir günde hemde ücretsiz en yakın servise gönderebilirsiniz. Ayrıca her ile yetkili servis açmak büyük külfet.

sezai1821

sezai1821

Üye
gaziantep gibi bir yerde yetkili servis yoksa artık bilemiyorum kardeş ufak bir yer olsa neyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt