UpOneTR Üye Sarangni' Alıntı: Uygulama kısmı diğer koruyuculara göre farklı. Video iyi izleyip dikkatli uygulamak gerek. Genişletmek için tıkla ... Evet onun için tanıdık bi telefoncu var vçok güzel kendim normal bi filmi bile yapamamışken bunla hayatta uğraşmam
Sarangni' Alıntı: Uygulama kısmı diğer koruyuculara göre farklı. Video iyi izleyip dikkatli uygulamak gerek. Genişletmek için tıkla ... Evet onun için tanıdık bi telefoncu var vçok güzel kendim normal bi filmi bile yapamamışken bunla hayatta uğraşmam
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Zaten içinde rom var ama orjinal romu kullanan bi sensin galiba Genişletmek için tıkla ... evet onu kast ettim sanrm bi ben kaldm evet şeytana uyup bi gün atcam romu
Metalci Melek' Alıntı: Zaten içinde rom var ama orjinal romu kullanan bi sensin galiba Genişletmek için tıkla ... evet onu kast ettim sanrm bi ben kaldm evet şeytana uyup bi gün atcam romu
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Tabi akşama Genişletmek için tıkla ... az kaldı az rom atcam canma tak etti fakat sorunsuz bi rom yokki
Metalci Melek' Alıntı: Tabi akşama Genişletmek için tıkla ... az kaldı az rom atcam canma tak etti fakat sorunsuz bi rom yokki
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Motorola rom bölümünde bakabilirsin Genişletmek için tıkla ... bulamadm
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Tapatalktan link verilebiliyo mu Genişletmek için tıkla ... o konuya git seçeneklerr bas sonra diğere sonra url kopyala de
Metalci Melek' Alıntı: Tapatalktan link verilebiliyo mu Genişletmek için tıkla ... o konuya git seçeneklerr bas sonra diğere sonra url kopyala de
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi atrix ics rom (orjinal att atrixics romun cwm ile diger atrix portlanmış hali ) rom atrix ıcs v2
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: atrix ics rom (orjinal att atrixics romun cwm ile diger atrix portlanmış hali ) rom atrix ıcs v2 Genişletmek için tıkla ... ingilizceymiş ama
Metalci Melek' Alıntı: atrix ics rom (orjinal att atrixics romun cwm ile diger atrix portlanmış hali ) rom atrix ıcs v2 Genişletmek için tıkla ... ingilizceymiş ama