Motorola Atrix 2 Hard brick problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Gardashzade

Üye
    Konu Sahibi
Motorola Atrix 2 Hard brick problemi
Merhaba arkadaşlar. Azeriyim konuşmamda bir yanlışlık olursa kusura bakmayın. Benim telefon android sistemi değiştitirken hard brick oldu(sebep İcs den gingerbread e dönmek isteyim) . Telefon çalışmıyor her hangi LED bile . Telefonu nasıl eski haline döndüre bilirim? Şimdiden teşekkürler

burhankoxp22

Üye
kardeş recovery veya flash modu varmı o telefonun bilmiyorum motorola atrix hiç görmedim denk gelmedi eger recovery yada flash moduna alıp flashlaya bilrssen flash at yoksa telefoncuya yada garantiye git telefonuna jtag yapılması gerekeblir yada boardı tamamen degişir ama boardı degiştirirlerse parasını isterler kullanıcı hatası diye"benden tavsiye akşam sarja koydum sabah kalktıgımda böyle olmuş dersen para vermekten kurtulabilirsin ikna edici ol derim :)"bazen telefonlara jtag yapılması gereken durumlar oluyor ama jtag kabul etmeyen durumlar olursa board degiştirmek zorunda kalıyorlar şikayetçi olacagım vs dersen yaptıra bilirsin eger yapmazlarsa gerçekten şikayetçi ol

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Orjinal romunu siteden bul ve flashla eminim düzelir

Gardashzade

Üye
    Konu Sahibi
asıl sorun o zaten telefon hiç çalışmıyor. Hiç bi moda girmiyor. açılmıyor. Azerbeycanda motorola servisi yok belki bedavaya getirirdim. Kendim üstesinden gelmek istiyorum. aksi taktirde kendi fiyatından bahalıya patlıyıcak

Gardashzade

Üye
    Konu Sahibi
Keşke öyle kolay olsa

Takipçi Satın Al

Üst Alt