^Motor Sorunları Geride Kaldı^..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
^Motor Sorunları Geride Kaldı^..
Kimi Raikkonen, son iki yarışta büyük puan kayıplarına neden olan iki motor sorununun ardından Ferrari'nin buna çözüm bulduğuna inanıyor.



Brezilyalı Felipe Massa, Macaristan'da lider durumda iken yarışın bitimine 3 tur kala motorunu kaybederken Raikkonen, iki hafta sonra Valensiya'da aynı sorundan yarış dışı kaldı.

Ama Raikkonen, sorunun hallolduğuna inanıyor ve bu sefer sorunsuz bir hafta sonu geçirmeyi umuyor.

Raikkonen: "Sorunun ne olduğunu bildiğimizi düşünüyorum ve bu, aşağı yukarı Felipe'nin motoru ile aynı"

"Bu tekrar olabilir ama sorunu hallettiklerinden eminim ve iyi durumda olmalıyız"

Dünya şampiyonu Raikkonen, bir seri hayal kırıklığı yaratan yarışın ardından formuna geri dönmek için hâlâ çalıştığını kabul etti ve Monza'daki son testte gelişim kaydetmiş olduğunu hissetmesine rağmen Spa adına herhangi bir tahmin yürütmek için çok erken olduğunu söyledi.

Raikkonen: "Kesinlikle istediğimiz şey değildi, sorunlar vardı ama bu ilk değil ve bu, hayatın sonu da değil"

"(Sorunları) halletmeye çalıştık ve şimdi bir şeyler bulduğumuzu umuyorum. Böylece olmamız gereken yere geri dönebiliriz. İşler ters gitti, kötü yarışlarınız olur ama umarım güçlü bir hafta sonu geçirebilir ve geriye dönebiliriz."

"Çok şey deniyoruz ve araçtan memnun kalıyorum. Ama testlerde asla (tam olarak) bilemezsiniz. İyi olabilir, ardından bir sonraki farklı şartlardaki pist, seni önceden olduğun yere geri götürür. Konuşmak için çok erken. Testten iyi hislerle ayrıldık ve şimdi (sonuçları) göreceğiz"

Raikkonen, eğer Massa daha güçlü pilot olmaya devam eder ve takım arkadaşına yardım ederse buna şaşırmayacağını söyledi ama Fin pilot, sonuna kadar mücadelenin içinde kalmayı umuyor.

Raikkonen: "Olabilir. Bu, gelecek yarışların nasıl olacağına, senenin sonunda nerede olacağımıza bağlı. Ama takımda yarışırız, son yarışa kadar şampiyonada olacağımı umuyorum ve bunun için çalışıyoruz"
 

Benzer Konular

Cevap
1
Görüntüleme
866
Cevap
29
Görüntüleme
755
gonyalı
Cevap
20
Görüntüleme
628
DarkredBlue61
Cevap
0
Görüntüleme
520


Üst Alt